Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Hans Välimäki avaa taas ravintolan: Espan uutuus haluaa sykkiä aamusta iltaan
SUOSITTELEMME:
Lähde reissuun! Lontoon parhaat baarit ja ruokapaikat juuri nyt
SUOSITTELEMME:
Suomen parhaat haussa! Tapahtuma-alan Evento Awards -kilpailutöiden ilmoittaminen sulkeutuu 26.1.
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Bisnes
Promoottori Pietu Sepponen innovoi uutta ja tuo jopa kesäfestarit keskelle talvea
Festarit
Rockfest julkisti kesän 2025 esiintyjiään
Lipunmyynti
Festari kokeilee uutta tapaa: maksa pieni takuu, saat osto-oikeuden halvempaan pääsylippuun
Viinibaarit
Nimekkäät suomalaiset viinibaarit vaihtavat lokakuussa paikkaa kaupungista toiseen
Innovaatiot
Suomessa voi nyt kokea uudenlaisen ravintolaelämyksen – jos lompakko on kunnossa
In English
Hello Suomi! From China to Finland: Yiran Chen runs a food truck in Turku
Tapahtumatuotanto
Tubecon siirtyy Turkuun – äänestys ja miitit ovat suosittuja
Tiskillä
On tavallista kanta-asiakkuutta – ja sitten on kokki, joka otti tatuoinnit Lenni-Kalle Taipaleen ruoka-ainerajoitteista: ”Aika hieno kunnianosoitus”
Michelin-tähdet
Tatuointikin sen kertoo – Kaskiksen Erik Mansikka, Christina Haukka ja Michelinin merkitys: ”Aloin juosta keittiösaareketta ympäri”
Michelin-tähdet
Suomi isännöi Michelin-tähtien jakoa: Avec oli paikalla juhlahumussa
Baarit
5 kiinnostavaa baaria Turusta – alan aktiivi esittelee suosikkinsa kaupungista
Reseptit
Lohesta voi tehdä pekonia, ja se on täydellinen lisuke vaikka risottoon
Viini
Tehdasduunari vaihtoi alaa ja on nyt viinibaarin ravintolapäällikkö: ”Parasta ovat ihmiset”
Urheilutapahtumat
Jääkiekko tarvitsee lisää naispomoja, sanoo TPS:ää ja Turkuhallia uudistava Heidi Aho
Michelin-tähdet
Suuri kunnia ensi kertaa Suomeen: Pohjoismaiden Michelin-tähdet julkistetaan Turussa
Cocktailit
Tuhat drinkkikoulua toteuttanut konkari kertoo parhaat vinkkinsä baarin cocktailkouluun
Teatteri
Teatteriesityksen tuotanto on eri alojen ammattilaisten yhteispuristus – työ alkaa kolme vuotta ennen ensi-iltaa
Ravintolat
Michelin-palkittu turkulainen ravintola Kaskis on aatteellinen, kekseliäs ja tinkimätön: ”Taisimme suotta nössöillä”
Ruokakulttuuri
Turku on Suomen nouseva ruokapääkaupunki, hehkuttaa BBC
Vaikuttaja
Älä säästä väärissä paikoissa – tapahtumavelho Samuli Pasanen antaa arvokkaat vinkit ja toivoo kulttuurinmuutosta
Ravintolat
Ravintola Smör avattiin erikoiseen paikkaan – nyt 13 vuotta myöhemmin se on klassikko
Rôtisseurs-kilpi
Kun ravintola Oobu palkittiin Rôtisseurs-kilvellä, työhakemuksia alkoi ropista ja asiakasvirta kasvoi
Rôtisseurs-kilpi
Ravintola Oobu palkittiin Kilvellä – rahoitusalalta siirtynyt ravintoloitsija Turo Jokinen kertoo filosofiastaan ja Netflix-julkisuudesta
Ravintolat
Suomalainen ravintola Ruissalon maininki Netflixin Unelmien näköalaravintolat -sarjassa
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Karaoke
|
Kävimme Helsingin keskustan uudessa 24/7-karaokebaarissa – tältä näyttää Tokio Karaoke, jossa lauletaan läpi yön
Koulutus
|
Lapland Hotels käynnistää oman Kokkiakatemian
Baarit
|
7 erinomaista baaria Oulusta – oululainen baarimestari esittelee suosikkinsa
Ravintolat
|
Paras tamperelainen ravintola 2024: tässä äänestyksen tulokset
Kahvilat
|
Rönttösrouva teki muutoksen, ja myynti kasvoi – kahvilan vitriinin pitää olla runsas
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Vastuullisuus
|
Joutsenmerkin voi pian saada tapahtumalle – alan ammattilaiset voivat nyt vaikuttaa sen kriteereihin
Koulutus
|
Lapland Hotels käynnistää oman Kokkiakatemian
Baarit
|
Lähde reissuun! Lontoon parhaat baarit ja ruokapaikat juuri nyt
Uusi ravintola
|
Hans Välimäki avaa taas ravintolan: Espan uutuus haluaa sykkiä aamusta iltaan
Esiintyminen
|
Kehity paremmaksi esiintyjäksi uutisankkuri Ripsa Koskinen-Papusen ja viestintävalmentaja Heikki Laakson vinkein: ”Lopetus on hetki, jolloin viestisi menee perille”