Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Mitä Hiileessä tapahtuu? Tähtikokki Jouni Toivanen jättää vasta-avatun ravintolan
SUOSITTELEMME:
Etsinnässä vuoden parhaat tapahtumat ja niiden tekijät: alan kilpailu Evento Awards 2025 käynnistyi – ilmoita kisatyö nyt
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Festarit
Rockfest julkisti kesän 2025 esiintyjiään
Lipunmyynti
Festari kokeilee uutta tapaa: maksa pieni takuu, saat osto-oikeuden halvempaan pääsylippuun
Viinibaarit
Nimekkäät suomalaiset viinibaarit vaihtavat lokakuussa paikkaa kaupungista toiseen
Innovaatiot
Suomessa voi nyt kokea uudenlaisen ravintolaelämyksen – jos lompakko on kunnossa
In English
Hello Suomi! From China to Finland: Yiran Chen runs a food truck in Turku
Tapahtumatuotanto
Tubecon siirtyy Turkuun – äänestys ja miitit ovat suosittuja
Tiskillä
On tavallista kanta-asiakkuutta – ja sitten on kokki, joka otti tatuoinnit Lenni-Kalle Taipaleen ruoka-ainerajoitteista: ”Aika hieno kunnianosoitus”
Michelin-tähdet
Tatuointikin sen kertoo – Kaskiksen Erik Mansikka, Christina Haukka ja Michelinin merkitys: ”Aloin juosta keittiösaareketta ympäri”
Michelin-tähdet
Suomi isännöi Michelin-tähtien jakoa: Avec oli paikalla juhlahumussa
Baarit
5 kiinnostavaa baaria Turusta – alan aktiivi esittelee suosikkinsa kaupungista
Reseptit
Lohesta voi tehdä pekonia, ja se on täydellinen lisuke vaikka risottoon
Viini
Tehdasduunari vaihtoi alaa ja on nyt viinibaarin ravintolapäällikkö: ”Parasta ovat ihmiset”
Urheilutapahtumat
Jääkiekko tarvitsee lisää naispomoja, sanoo TPS:ää ja Turkuhallia uudistava Heidi Aho
Michelin-tähdet
Suuri kunnia ensi kertaa Suomeen: Pohjoismaiden Michelin-tähdet julkistetaan Turussa
Cocktailit
Tuhat drinkkikoulua toteuttanut konkari kertoo parhaat vinkkinsä baarin cocktailkouluun
Teatteri
Teatteriesityksen tuotanto on eri alojen ammattilaisten yhteispuristus – työ alkaa kolme vuotta ennen ensi-iltaa
Ravintolat
Michelin-palkittu turkulainen ravintola Kaskis on aatteellinen, kekseliäs ja tinkimätön: ”Taisimme suotta nössöillä”
Ruokakulttuuri
Turku on Suomen nouseva ruokapääkaupunki, hehkuttaa BBC
Vaikuttaja
Älä säästä väärissä paikoissa – tapahtumavelho Samuli Pasanen antaa arvokkaat vinkit ja toivoo kulttuurinmuutosta
Ravintolat
Ravintola Smör avattiin erikoiseen paikkaan – nyt 13 vuotta myöhemmin se on klassikko
Rôtisseurs-kilpi
Kun ravintola Oobu palkittiin Rôtisseurs-kilvellä, työhakemuksia alkoi ropista ja asiakasvirta kasvoi
Rôtisseurs-kilpi
Ravintola Oobu palkittiin Kilvellä – rahoitusalalta siirtynyt ravintoloitsija Turo Jokinen kertoo filosofiastaan ja Netflix-julkisuudesta
Ravintolat
Suomalainen ravintola Ruissalon maininki Netflixin Unelmien näköalaravintolat -sarjassa
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ravintolat
|
Mitä Hiileessä tapahtuu? Tähtikokki Jouni Toivanen jättää vasta-avatun ravintolan
Ravintolat
|
”Silloin silmämme avautuivat”, muistelee helsinkiläisen Pastiksen perustaja ravintolakäyntiä Kööpenhaminassa
Olut
|
Vuoden olutravintola on helsinkiläinen Juova
Viinibaarit
|
Kvevri-viineihin erikoistunut Winest on Suomen ensimmäinen georgialainen viinibaari
Festarit
|
Uusi kesäfestari tuo Helsingin Oulunkylään tunnettuja artisteja ja sinkkurannekkeen
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Ravintolat
|
”Silloin silmämme avautuivat”, muistelee helsinkiläisen Pastiksen perustaja ravintolakäyntiä Kööpenhaminassa
Koulutus
|
Haaga-Helian restonomikampus muuttaa Triplaan
Keikkapaikat
|
Helsingin uusi keikkapaikka haastaa Allas Sea Poolin – Popeda ja yli 20 muuta artistia julki
Ravintolat
|
Mitä Hiileessä tapahtuu? Tähtikokki Jouni Toivanen jättää vasta-avatun ravintolan
Kolumni
|
Kolumni: Milloin kokki itse syö?