Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
PRO-finalistit 2025 on julkaistu! Kannusta suosikkiasi Suomen parhaiden ravintola-ammattilaisten joukosta
SUOSITTELEMME:
Miki Puikkosen pitkään valmistelema ravintola avautui – tältä näyttää Äffä, jonka lounas erottuu luovuudellaan
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Viini
Alko kokeilee maistelutilaisuuksien järjestämistä myymälässä
Viini
Basbas Kulman Daniele Pelati: Viineissä tekniikkaa tärkeämpää on tunne
Viinibaarit
Nimekkäät suomalaiset viinibaarit vaihtavat lokakuussa paikkaa kaupungista toiseen
Viinibaarit
Kvevri-viineihin erikoistunut Winest on Suomen ensimmäinen georgialainen viinibaari
Viinintuottajat
Ilmastonmuutos uhkaa viinintuotantoa – ratkaisuja haetaan kestävämmistä rypälelajikkeista
Uusi ravintola
Viinibaaria suunniteltiin, mutta Maukusta tulikin bistro ja Kallion suurin viinikellari
Ravintolaterassi
Helsingin lippakioskit kukoistavat nyt – tee maistuva kierros näillä kuudella kioskilla
Viini
Mitä viinejä ruokakaupasta kannattaa ostaa? Tässä asiantuntijan 6 valintaa
Viini
Uusi laki tuo viinejä ruokakauppoihin jo maanantaina – S-ryhmä panostaa kuiviin, K-ryhmä makeampiin
Viini
Tässä kaikki viinitrendit, jotka tänä vuonna pitää tietää
Viini
Paras lasi kuohuviinille? Samppanjatuntijat laittavat lasit järjestykseen
Viini
Näissä Suomen ravintoloissa on parhaat viinilistat: Heidi Mäkinen kertoo, mikä on Star Wine List
Kilpailut
Suomen paras sommelier on Dmitrii Frolov! Tuore mestari kannustaa verkostoitumaan
Somppakoulu
Somppakoulu, osa 3: Näin kohtaat viinihifistelijän
Uusi ravintola
Italialainen on nyt nosteessa Helsingissä – Kalle Tanner toteuttaa Scolaressa omaa visiotaan
Uusi ravintola
Osso buccoa ja muita lempiruokia tarjoileva viinibaari Dagmar on paikka, johon sen pomo itse haluaisi istahtaa
Viini
Suomesta saa pian kotimaista Cabernet Sauvignonia – hurjaan hintaan
Kuohuviini
Samppanjaa pelätään ravintoloissa turhaan – aktiivisella myynnillä arvokkaampikin pullo menee kaupaksi
Asiakaspalvelu
Sommelier Antero Niemiaho kertoo, miten elämys luodaan – heti ensimmäinen hetki on tärkeä
Fine dining
Uuden Sicapellen 3,5-tuntinen elämys on tarkkaan rakennettu – porvoolaisravintolan suosio veti yrittäjäparin hiljaiseksi
Somppakoulu
Somppakoulu, osa 2: Kaksi suomalaista ammattilaista neuvoo, miten viiniharrastajaa kannattaa palvella ravintolassa
Alkoholilaki
Mitä tapahtuisi, jos viinejä saisi ruokakaupasta? Kysyimme kymmeneltä asiantuntijalta
Uusi ravintola
Ilkka Lääveri ja Sari Helin esittelevät yhteisen uutuusravintolansa: tällainen on unelmapaikalle auennut Le Ankka
Somppakoulu
Somppakoulu, osa 1: Näin kohtaat ravintola-asiakkaan, joka ei tunne viinejä
Vaikuttaja
Ilona Aaltonen kertoo, miksi ravintolayrittäjän kannattaa olla kiinnostunut alkuviineistä
Tislaamot
Tee retki suomalaiseen tislaamoon! 10 mainiota kohdetta baariammattilaiselle
Viini
Antero Niemiaho on Suomen paras sommelier 2023
Viini
Tehdasduunari vaihtoi alaa ja on nyt viinibaarin ravintolapäällikkö: ”Parasta ovat ihmiset”
Viini
Kaverukset saivat koronajumin keskellä oivalluksen: syntyi suomalainen vermutti
Viini
Järjestä viininmaistelu henkilökunnan pikkujouluun – näillä vinkeillä onnistut
Viini
Mitkä punaviinit ravintolan viinilistalle? Sommelier Samuil Angelov neuvoo
Viini
Viinimaailman nouseva suomalaistähti elää ja hengittää intohimoaan – tällainen on Suomen paras sommelier Antero Niemiaho
Elämysmatkailu
Miljoonia maksanut Fiskarsin Veitsitehdas-elämyskeskus avautui – kuvat
Viini
Viinipullojen kaulassa näkee monenlaisia mitaleja – viinituomari kertoo nyt, miten kilpailut toimivat
Viini
Sauvignon blancilla on köppöinen maine – uskalla suositella sitä, teet asiakkaalle palveluksen
Viini
Näin rakennat toimivan roseeviinilistan
Viini
Roseen kausi on nyt – tässä viinituomarin 5 suositusta hellekesään
Viini
Antero Niemiaho on Suomen paras sommelier 2022!
Viini
Suomalaisten hyvä kutina piti paikkansa – tällainen Farangin ja viinibaarien Vasastan Tukholmassa on nykyään
Viini
Näin Tallink Siljalla valitaan laivan viinit – tuottajalle yhteistyö ison varustamon kanssa on lottovoitto
Vastuullisuus
Mitä vastuullinen baari myy? Ja miten kertoa vastuullisuudesta asiakkaalle – ilman moraaliposeeraamista?
Elämysmatkailu
Avec-reportaasi: Tältä Veitsitehtaan elämyskeskus näyttää nyt – miljoonapanostus alkoholittomiin
Viini
Suomen paras sommelier Kirsi Seppänen: Näin myyt asiakkaalle arvokkaamman viinin
Viini
Suomalaisen viinipullon etiketissä ei saa lukea viini – vielä ainakaan
Viini
Vaaleanpunaisten juomien aallonharjalla: Prosecco rosee
Viini
Noita Winery yllättää: alkuviiniä Fiskarsista
Viini
Ainoa Winery muuttaa metsiemme aarteet salonkikelpoisiksi viineiksi
Cocktailit
Vermutti toimii sekä sellaisenaan että cocktailissa
Viini
Maailman kalleimpien viinien jäljillä: Route des Grands Crus
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Ravintolat
|
Jason, Hiilee ja Äffä – Jari Vesivalo, Jouni Toivanen ja Miki Puikkonen kertovat uusien ravintoloidensa avausten mokat ja opit
PRO-palkinnot
|
PRO-finalistit 2025 on julkaistu! Kannusta suosikkiasi Suomen parhaiden ravintola-ammattilaisten joukosta
Ravintola-ala
|
Asiakas valitti, kun tarjoilija ei puhunut suomea – työvoimapulasta kärsivä ravintola-ala on tukalassa tilanteessa
Cocktailit
|
Sama kuin Piña Colada, mutta eri – kokeile Painkiller-cocktailia!
Klassikkoravintolat
|
Satavuotiaan helsinkiläisen ravintolan ruokalista jämähti 1980-luvulle – ”Sehän siinä on parasta!”
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Burgerit
|
Tonnikala toimii hampurilaisessa – omaperäinen helsinkiläisburgeri voitti ison katuruokakisan Euroopassa
Ravintolat
|
Jason, Hiilee ja Äffä – Jari Vesivalo, Jouni Toivanen ja Miki Puikkonen kertovat uusien ravintoloidensa avausten mokat ja opit
Uusi ravintola
|
Miki Puikkosen pitkään valmistelema ravintola avautui – tältä näyttää Äffä, jonka lounas erottuu luovuudellaan
Viski
|
”Ei nuo teidän viskit selviä kymmentä vuotta millään”, helsinkiläiskaksikolle sanottiin – toisin kävi
Festarit
|
Helsingissä järjestetään ensi kesänä uusi musiikkifestari, jossa on kiinnostava ravintolakattaus