PRO-gaala

PRO-gaala siirtyy huhtikuulle – luvassa 20-vuotisen historian suurin tapahtuma

PRO-gaalan 20-vuotisjuhlassa on luvassa ennennäkemätön ilotulitus ammattikeittiöiden ja ravintoloiden parhaiden ammattilaisten kunniaksi. Gaalaillallinen järjestetään 21. huhtikuuta Helsingin Messukeskuksessa. Päätös juhlan siirtämisestä syntyi vahvassa uskossa siihen, että tilanne rauhoittuu huhtikuuhun mennessä. PRO-gaalan 20-vuotisjuhlasta on tulossa kaikkien aikojen suurin gaala, johon odotetaan peräti 900 vierasta.

”Olemme varanneet 90 pöytää, sillä haluamme, että kaikki halukkaat mahtuvat mukaan. Useinhan liput ovat loppuneet kesken, mutta nyt haluamme isot juhlat”, johtaja Nina Harlin toteaa.

Uusi juhlapäivä on 21. huhtikuuta. Aikalisän ansiosta tautitilanne ehtii rauhoittua ja kaikki voivat tulla mukaan juhlimaan hyvillä mielin. Tämän vuoden gaalaan ei suunnitella koronakuplaa, jolla viime syksynä demonstroitiin, miten voi järjestää terveysturvallisen tapahtuman myös pandemia-aikana.

”Luotamme, että tämänhetkisen pandemiahuipun laannuttua voimme järjestää juhlan huhtikuussa turvallisesti”, Harlin toteaa.

Myös tapahtuman onnistumiselle kullanarvoisten sponsorien mielestä on hyvä päätös siirtää gaalaa varmuuden vuoksi eteenpäin. Atria Food Servicen myyntijohtaja Kim Westerling toteaa, että tärkeintä on tapahtuman onnistuminen ja vieraiden turvallisuus.

”On tärkeää, että kaikilla on mahdollisuus osallistua gaalaan turvallisesti. Juhlan siirtäminen huhtikuun loppupuolelle on tässä vaiheessa, näiden tietojen valossa, mitä nyt on käytettävissä, varmasti paras ratkaisu”, Westerling sanoo.

Ole mukana PRO-gaalan 20-vuotisjuhlissa! Osta lippusi osoitteesta propalkinnot.fi. Samassa osoitteessa voit tutustua PRO-finalisteihin.


  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi