Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Nuorten aikuisten viininkulutus on laskussa, mutta Murun sommelier Natalie Hayashi ei ole huolissaan
SUOSITTELEMME:
Hurstinapu palkittiin joulujuhlastaan ja elämäntyöstään – Sini Hursti toivoo näkyvyyttä uudelle kesätapahtumalle
SUOSITTELEMME:
Ravintoloissa on käynnissä iso pastamullistus, vaikka Suomen ilmasto on tuorepastalle vaikea
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Cocktailreseptit
Aurora Alban nerokas mustikkapiirakkaglögi hurmaa – kokeile itse
Cocktailreseptit
Paras glögi syntyy superhelposti – tällä baarimestarin suosikkireseptillä onnistut aina
Cocktailreseptit
Täydellinen cocktail kesään: Jenny Kurkela tuunasi Espresso Martinista kookoslatten
Cocktailreseptit
Kesäjuoma voi ällistyttää alkoholittomanakin – näissä kolmessa on makua ja näköä
Cocktailit
Barbie-cocktailista tuli Helsingissä hitti – täydellinen resepti vaikka Oscar-valvojaisiin
Cocktailit
Cocktail, joka maistuu sourcream & onion -sipsille – näin tehdään baarimestari Sampsa Tukian suosikkidrinkki
Väkevät
Tequila ja mezcal sopivat jopa klassikkodrinkkeihin – ja jos sinullakin on tequilatrauma, sen pystyy selättämään
Cocktailit
Nosta vermutti parrasvaloihin hollantilaiseen tyyliin: ”Ihana maun muokkaaja”
Baaritekniikka
Baarimestari, ota öljysokeri eli oleo saccharum haltuun – isoja makuja ja selvää säästöä
Väkevät
Kaikki konjakista: Baarimestarin myyntikikat, konjakkitrendit, cocktailresepti ja yllättävä tarjoilutapa
Juomatrendit
Baarimestarien parhaat reseptit ja ideat pimeneviin iltoihin: ”Syksy on parasta aikaa”
Vodka
Jääkylmänä kaviaarin kanssa? Cocktailina? Kaksi baarimestaria kertoo, miten vodka nautitaan nyt Tukholmassa
Cocktailreseptit
Vain kaksi raaka-ainetta! Tässä muutama yksinkertaisen täydellinen cocktail baarin kesärysään
Vaikuttaja
Anniina Kumara on ravintola-alan moniosaaja, jonka urapolku on vienyt kukkakaupasta festarimestariksi
Cocktailit
Vaivattomassa ja näyttävässä loskajuomassa on hyvä kate – Aperol Slush ja käytännön vinkit baarimestarille
Cocktailkoulu
Miten Aperol Spritz tehdään? Varo kolmea kompastuskiveä sen valmistamisessa
Kilpailut
Markus Sillanpää European Cocktail Championship -hopealle Käärijä-drinkillä – ”Tein siitä pinkin, koska voin aina olla taustatanssija”
Cocktailkoulu
Miten mojito tehdään? Mintusta saa kaiken irti näillä nikseillä
Cocktailkoulu
Miten Margarita tehdään? Vältä yleinen virhe tasapainottamalla makeus ja happo
Cocktailit
Sama kuin Piña Colada, mutta eri – kokeile Painkiller-cocktailia!
Cocktailit
Käärijä räjäytti Piña Colada -drinkistä superhitin – katso resepti ja vinkit
Cocktailkoulu
Täydellinen Bloody Mary tehdään rollaamalla – älä rakenna, äläkä varsinkaan ravista
Cocktailkoulu
Näin tehdään Old Fashioned – älä käytä jäätä kahteen kertaan
Cocktailkoulu
Miten Gin & Tonic tehdään? Näillä ohjeilla vältät vetisyyden
Cocktailkoulu
Daiquirin valmistamisessa on pari jippoa – näin vältät lämpimän drinkin
Cocktailkoulu
Näin teet Negronin ammattilaisen ottein – muista kriittinen työvaihe
Cocktailkoulu
Miten tehdään täydellinen Whiskey Sour? Vältä epämiellyttävä tuoksu näin
Cocktailkoulu
Avecin ilmaisessa cocktailkoulussa opit suosituimmat drinkit tosi, tosi hyvin
Viski
Näin myyt viskiä – ja unohda jo väärinymmärrys vedestä, neuvoo baarimestari Linnea Stenberg
Alkoholiton
Yli 30 alkoholitonta cocktailreseptiä ilmaiseksi
Konjakki
Cocktail konjakista: Finalo on yhden raaka-aineen juomasekoitus, jota pariisilaisbaarissa tarjoillaan hanasta
Baaritekniikka
Rasvaa cocktailiin! Rasvapesu on tekniikka, joka baarimestarin kannattaa osata
Baaritekniikka
Maitopesu tekee cocktailista kirkkaan ja pyöreän
Cocktailreseptit
Päräyttävimmät kahvicocktailit syksyyn: Dalmond Latte, Mexican Coffee ja Bahama Mama
Cocktailreseptit
Eksotiikkaa cocktailiin! Yuzu ja muut syksyn trendimaut sekä kolme reseptiä
Väkevät
Rommi on ”väärinymmärretty juoma”, joka nostaa nyt päätään New Yorkin baareissa
Cocktailit
Vermutti sopii klassikkococktailien lisäksi pitkiin raikkaisiin juomiin – yleinen moka on jättää avattu pullo lämpimään
Baaritekniikka
Kupla on pop! Näin hiilihapotat cocktailin
Cocktailreseptit
Makeaa ilman lisättyä sokeria – kolme ihanaa cocktailreseptiä
Viski
Pönötys pois viskin ympäriltä – Kanadassa muutos näkyy nuorten aikuisten tilauksissa, kertoo baarimestari
Alkoholiton
Suomen edustaja mocktailien MM-kisoissa on Jan Lindgren! Tässä resepti, jolla voitettiin Suomen-karsinta
Baarimestarit
”Shotti kylkeen?” on väsynyttä – baarimestari Liisa Lindroos ei hae työssään pikavoittoja
Väkevät
Gini myy! Ginirakastaja Hanna Karlson paljastaa kikkansa myyntiin ja parhaat makuparit eri ginityyleille
Cocktailit
Katkero eli bitter loi nahkansa – Aperol tuli baarivalikoimaan jäädäkseen
Cocktailreseptit
Aperol spritz ei ole ainoa – kolme hyvää spritz-ohjetta
Cocktailreseptit
Kossuvissy pihkaisella twistillä – kuusenkerkkä sopii moneen
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Rekrytointi
|
Sampo Kaulanen etsii työntekijöitä uuteen tasokkaaseen ravintolaan Lappiin, apuna Hans Välimäki – ”Päättäväisyydestä ei jää kiinni”
Uusi ravintola
|
Omakase-taituri avaa Helsinkiin rempseän ravintolan – tukena Palacen ja Savoyn taustayhtiö
Minun päiväni
|
Heikki Liekola elää unelmaansa New Yorkissa – tällainen on suomalaiskokin työpäivä
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounaspaikat 2024: tässä äänestyksen tulokset
Cocktailreseptit
|
Aperol spritz ei ole ainoa – kolme hyvää spritz-ohjetta
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Ruokakulttuuri
|
Ulla Liukkonen, Aira Viitaniemi ja Tarmo Wasenius palkittiin elämäntöistään karjalaisen ruokakulttuurin edistäjinä
Vaikuttaja
|
Nuorten aikuisten viininkulutus on laskussa, mutta Murun sommelier Natalie Hayashi ei ole huolissaan
Rekrytointi
|
Sampo Kaulanen etsii työntekijöitä uuteen tasokkaaseen ravintolaan Lappiin, apuna Hans Välimäki – ”Päättäväisyydestä ei jää kiinni”
Uusi ravintola
|
Omakase-taituri avaa Helsinkiin rempseän ravintolan – tukena Palacen ja Savoyn taustayhtiö
Minun päiväni
|
Heikki Liekola elää unelmaansa New Yorkissa – tällainen on suomalaiskokin työpäivä