Cocktailkoulu

Avecin ilmaisessa cocktailkoulussa opit suosituimmat drinkit tosi, tosi hyvin

Avecmedia ja Suomen baarimestarien yhdistys FBSK tarjoavat ilmaisen cocktailkoulun ravintola-ammattilaisille ja kaikille, jotka haluavat kehittää osaamistaan. Cocktailkoulu sopii siis myös hyvien juomien ystäville, joilla kokemusta baaritekniikasta ei ole.

Mukana on kymmenen cocktailia, jotka Avecin lukijat – baarimestarit ja asiakkaat  – äänestivät suosikeikseen juuri nyt. Kun hiot taitosi ja tietosi tikkiin juuri näissä, buustaat baarisi myyntiä ja omaa ammattimaisuuttasi tai osaat loihtia kotibaarissasi ystävillesi lempidrinkit.

Avecin ja FBSK:n cocktailkoulu

1. Whiskey Sour
2. Negroni
3. Daiquiri
4. Gin & Tonic
5. Old Fashioned
6. Bloody Mary
7. Irish Coffee
8. Margarita
9. Mojito
10. Aperol Spritz 

Cocktailkoulu suoritetaan omaan tahtiin verkossa silloin kun itselle sopii, esimerkiksi baarin hiljaisina hetkinä tai viikonlopun ratoksi kotona. Huippubaarimestarit Matias Pietarinen ja Anniina Viskari opettavat cocktailit videotutoriaaleilla. Opit myös tärkeimmät faktat tekniikasta ja cocktailien tarinasta. Nyt ei tähdätä keskivertosuoritukseen vaan todella hyvään. Mukana on myös alkoholittomia vaihtoehtoja.

Yllä: Cocktailkoulun ensimmäisessä osassa valmistetaan täydellinen Whiskey Sour. Voit katsoa videon myös Youtubesta.

Cocktailkoulu käynnistyi 29. maaliskuuta. Uusi osa julkaistaan aina keskiviikkoisin toukokuun loppuun asti.

Cocktailkouluun ilmoittautuneet saavat ensimmäisenä tiedon uuden osan ilmestymisestä sekä diplomin osoituksena osaamisestaan. Osallistuminen on maksutonta eikä sido mihinkään.

Päivitys 11.4. klo 9.14: Ilmoittautuminen cocktailkouluun on nyt suljettu.

Valmistautuminen: Cocktailkoulu ei vaadi erityistä valmistautumista. Saat tietää jokaisen cocktailin yhteydessä raaka-aineet, jotka baaristasi tulee löytyä. Lisäksi pakastimessa tulee olla riittävästi jäitä. Hyvä sijoitus on silikoninen jääpalamuotti, jonka avulla saat pakastettuja isoja neliön mallisia jääpaloja. Silikonimuotteja on saatavilla useissa tavarataloissa ja verkkokaupoissa.


  • Tilaa Lehti

    Shaker
    Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

    Tilaa Shaker