Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Somalialaisruokaa rakastava muusikko Hassan Maikal haluaisi kokeilla myös kalakukkoa
SUOSITTELEMME:
Yli 40 vuotta baarialalla työskennelleet Kaarina Bäck ja Mika Lindgren paljastavat pitkien uriensa salaisuudet
SUOSITTELEMME:
Aallonpohjasta menestykseksi – UMK:n vahva status on mannaa Suomen menestystoiveille Euroviisuissa
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Tapahtumatuotanto
Kuvat Helsingin Comic Con -suurtapahtumasta – järjestäjä kertoo, miksi monen tähden tapaamiseksi pitää ostaa vielä erillinen lippu
Burgerit
Suomen parhaaksi äänestetty hampurilaispaikka saapui Helsinkiin – maistoimme wagyu-burgeria
Evento Awards
Tässä ovat Evento Awards -voittajat 2025! Suomen parhaat tapahtumat ja niiden tekijät
Minun päiväni
Näin syntyy Huuhkajien ottelutapahtuma hetki hetkeltä – Antti Vanhalan työpäivä kestää aamuvarhaisesta iltamyöhään
Hyvinvointi ja jaksaminen
Hyvinvointi lähtee perusasioista, muistuttaa Joni Jaakkola: ”Työpaikoilla voidaan tehdä paljon”
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Järjestitkö vuoden 2024 laadukkaimman tapahtuman? Nyt on aika nostaa alan ammattilaisia esiin
Evento Awards
Suomen parhaat haussa! Tapahtuma-alan Evento Awards -kilpailutyöt on nyt ilmoitettu
Pitchaus
Pitchausguru kertoo: näin saat kuulijat ostamaan ajatuksesi
Evento Awards
Tapahtuma-alan kilpailu Evento Awards 2025 käynnistyi – seuraavaksi julkaistaan finalistit
Tekoäly
Ota tekoäly apuun ammattikeittiössä – näin se toimii ruokalistan suunnittelussa
Tapahtumatilat
Pääsimme kurkistamaan sisään: tältä näyttää Helsingin päärautatieasemalle rakennettava Kellotorni, johon tulee tapahtumakeskus ja panimoravintola
Tekoäly
Kenellä on vastuu, kun käytetään tekoälyä apuna? Tutkijoiden podcast-sarja pureutuu tekoälyn eettisyyteen
Tapahtumatilat
Helsingin keskusta pullistelee joustavaan työskentelyyn tarkoitettuja coworking-tiloja, mutta käytetäänkö niitä? Kävimme katsomassa
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Kesä huipentui festivaalikimaraan, mutta pikkujoulut lähestyvät jo
Hinnoittelu
Onko Flow jo liian kallis? Kävijät vastaavat
Kulttuuri
Muistatko Lux Helsingin ja Katariina Sourin kiistan? Tutkimus kritisoi sisältövaroituksia
Podcast
Inhimillisyys on yhä olennaisempaa bisneksessä – ”Se tuottaa positiivisen tuloksen”
Vaikuttaja
Helsingin juhlaviikkojen uusi johtaja Johanna Freundlich näkee tapahtuman palapelinä
Hotellit
Helsinki-Vantaan uusi vetonaula: tällainen on näkymä hotellin ravintolan kattoterassilta kiitotielle
Festarit
Maailma kylässä -festivaali jatkaa Suvilahdessa tulevinakin vuosina, vaikka Flow vaihtaa maisemaa
Sosiaalinen media
Miten vaikuttajan ja tapahtuman yhteistyö toimii parhaiten? Lasten ja nuorten suosikki Nelli Orell kertoo
Työhyvinvointi
Eliisa Matinmikko on pidetty johtaja ammattikeittiön monikulttuurisessa työympäristössä: ”Aito kiinnostus ihmisiä kohtaan on avaintekijä”
Tapahtumatuotanto
Idän kyläjuhliin Helsinkiin odotetaan Stoan aukion täydeltä porukkaa – pääesiintyjänä 22-Pistepirkko
Innovaatiot
Oletko sinä seuraavan suuren idean keksijä? Neljän portaan malli onnistumiseen
Työhyvinvointi
Hyvä työilmapiiri hitsaa porukan yhteen, tietää henkilöstöravintolassa työskentelevä Pia Åkerblom
Evento Awards
Äänestys: Kuka näistä kymmenestä tapahtuma-ammattilaisesta on kulissien virtuoosi?
Työhyvinvointi
Sauli Sillanmäki toivoo kunnioitusta nuorille kokeille: ”Autan heitä kehittymään ja onnistumaan”
Työhyvinvointi
Pascal Saulny palvelee asiakkaita helsinkiläisessä viinibaarissa 45 vuoden kokemuksella – lyhennetty työviikko auttaa jaksamaan
Tapahtumatuotanto
Game of Thrones -tähti saatiin suomalaisen tapahtuman tähdeksi sinnikkyydellä – ”Neuvottelut kestivät kuukausia”
Tapahtumatuotanto
Onko ilmaistyö tapahtumissa hyväksikäyttöä? Slushin vapaaehtoiset vastasivat
Vastuullisuus
Onko oikein lentää festareille, vaikka on ilmastokriisi? Niklas Kaskeala tyrmää tapahtumien yleisen tavan osoittaa ”vastuullisuutta”
Evento Awards
Ilmoittautuminen Evento Awardsiin on nyt käynnissä – tässä kolme syytä osallistua tapahtuma-alan arvostettuun kilpailuun
Asiakaspalvelu
Pitäisikö ohareista periä maksu? Tapahtumajärjestäjä voi ehkäistä no show’ta myös muilla keinoilla
Talous
Nordic Live Productions hakeutui yrityssaneeraukseen
Evento Awards
Evento Awards kokoaa tapahtuma-alan huiput yhteen – ”Kilpailutyöt ovat alan formula ykkösiä”
Tekoäly
Vain mielikuvitus ja osaaminen rajoitteina – katso visualistin luomat hätkähdyttävät tekoälykuvat
Tapahtumatoimistot
KL: Tapaus on Suomen suurin tapahtumatoimisto
Evento Awards
Evento Awards 2024 käynnistyy nyt – kilpailusivusto on auki!
Tapahtumatilat
Pikku-Finlandia sai vuoden jatkoaikaa ja anoo lisää – kaupungilla jo muita suunnitelmia
Talous
Tapahtumien yleisömäärät laahaavat huippuvuosista – aktiivikävijöiden määrä romahti
Hyväntekeväisyys
Nenäpäivä 2023 keräsi miljoonapotin hyväntekeväisyyteen, mutta tulos pieneni edellisvuodesta
Hotellit
Helsingin keskustan uuden luksushotellin operaattori vaihtuu – avautumassa vuoden 2024 alkupuolella
Evento Awards
Tapahtuma-alan suomalainen kilpailu Evento Awards 2024 lähestyy: tutustu sarjoihin
Tapahtumatuotanto
Video: Nordic Business Forum yllätti taas avausshow’llaan, valotykityksen sijaan nähtiin tangoa
Tapahtumatilat
Jokerit unelmoi paluusta Helsinki-halliin: ”Ennemmin tai myöhemmin”
Gaalat
Kuvat: Suomen omaan Walk of Fameen kaiverrettiin kaksi uutta nimeä – Antti Luusuaniemen luoma elokuvatapahtuma porskuttaa Hyvinkäällä
Kolumni
Kolumni: Helsingin illat pimenevät mutta meno paranee – tuottajan menotärpit syksyyn
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Hotellit
|
Tampereen superhalpa hotelli avautui – kuvat pikkuruisista huoneista
Hinnoittelu
|
Sadan euron varausmaksu ravintolaan on ollut menestys, Tommi Tuominen kertoo
Ravintolat
|
Helsingin ravintolakeskittymä on ahdingossa: ”Joka päivä parisataa turpaan”
Ulkomaat
|
Reportaasi Sveitsistä: Fondue on kuuma juttu
Ruokakulttuuri
|
Mikä oikeastaan on brasserie? Entä bistro? Vuoden keittokirja avaa termit
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Asiakaskokemus
|
Somalialaisruokaa rakastava muusikko Hassan Maikal haluaisi kokeilla myös kalakukkoa
Kilpailut
|
Jami Kalliorinne ja Casimir Snellman lähtevät Kuubaan edustamaan Suomea Havana Club Cocktail Maestros -kilpailussa
Hinnoittelu
|
Sadan euron varausmaksu ravintolaan on ollut menestys, Tommi Tuominen kertoo
Tapahtumaruokailu
|
Helsingin uusi festari lupasi suuria, ja nyt tärähti – kokkitähti tarjoilee 119 euron menua
Hotellit
|
Tampereen superhalpa hotelli avautui – kuvat pikkuruisista huoneista