Your Browser Does Not Support JavaScript. Please Update Your Browser and reload page. Have a nice day! Janica Brander arkistot - Avec
AvecmediaRavintolat
Baarit
Tapahtumat
  • Ravintolat
  • Baarit
  • Bisnes
  • Ura
  • Ihmiset
  • Keittiö
  • Tapahtumat
  • Aromi
  • Shaker
  • Evento
  • PRO-palkinnot
  • Evento Awards
  • Tilaa lehti
  • Kumppanihaku
  • Asiakaspalvelu
  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot
Seuraa Avecmediaa somessa
Suosittelemme
Avecmedia uudistui – tältä näyttää uusi ravintola- ja tapahtumamedia
7.11.2025 7.11.2025
Laitevalinnoilla saatiin isot säästöt ammattikeittiöön – vedenkulutus vähentyi 2 000 litraa viikossa
4.11.2025 3.11.2025
Muusikko Sami Saari viihtyy uuden asuinalueensa ravintoloissa – ”On kiva, että läheltä löytyy kaupunkikulttuuria”
4.11.2025 4.11.2025
Wino on Kallion bistrobuumin edelläkävijä, joka sekä muuttuu että pysyy
3.11.2025 3.11.2025
Kuinka tapahtumista tehdään somehittejä? Bella Table ja Mimmit Sijoittaa kertovat menestysreseptinsä
28.10.2025 28.10.2025
Bar Petiit
Nuoret aikuiset juovat nyt alku- eli natuviinejä – mutta mitä ne oikein ovat?
22.10.2025 22.10.2025

Janica Brander

Tapahtumatuotanto
Sami Ylikahrin lavasteilla voitettiin Euroviisut viime keväänä: ”Se oli kuin taikalaatikko”
29.10.2025 28.10.2025
Vaikuttaja
Viininhuuruinen yö muutti uran suunnan – nyt keittiöpäällikkö Nadim Nasserin Shii-omakasea hehkutetaan Helsingissä
23.9.2025 26.9.2025
Häirintä
Häirintää tapahtumissa? Näin tunnistat sen ja toimit oikein
23.6.2025 23.6.2025
Pyrotekniikka
Markku Aalto
Pyrotekniikan pioneeri Markku Aalto on saanut näpeilleen kerran jos toisenkin: ”Sytytettiin koko perkeleen lava palamaan”
21.5.2025 21.5.2025
Vaikuttaja
Natalie Hayashi
Nuorten aikuisten viininkulutus on laskussa, mutta Murun sommelier Natalie Hayashi ei ole huolissaan
16.4.2025 14.4.2025
Uusi ravintola
Suomen ensimmäinen vegaanipizzeria on startannut vahvasti – ”Vegaaninen ruoka voi olla kannattavaa liiketoimintaa”
3.4.2025 3.4.2025
Vaikuttaja
Veera Valtonen
Veera Valtonen on uuden ajan johtaja ravintolassa, jossa tehdään nelipäiväistä viikkoa ja roolit sovitaan itse
3.3.2025 27.2.2025
Uusi ravintola
Grillatusta juustoleivästä tuli hitti Tampereen keskustan uudessa ravintolassa – ”Selvästi ollut kaivattu konsepti”
20.2.2025 3.11.2025
Rasismi
Rasismi
Syrjintää, vitsailua, väkivaltaa – tällaista on rasismi ravintola-alalla
18.11.2024 18.11.2024
Työelämä
Johanna Raiskio
Toimisiko nelipäiväinen työviikko täydellä palkalla? Tässä yksi esimerkki Suomesta
18.11.2024 18.11.2024
Vaikuttaja
Sanna Hurtig
Kun turistikausi Rovaniemellä hiljenee, ravintola Nili täyttyy paikallisista
28.10.2024 28.10.2024
Palkka
Näin tapahtuma-alan töissä tienataan – neuvottele hyvä työsopimus
23.10.2024 23.10.2024
Yökerhot
Suomen berliiniläisin yökerho? Tampereen keskustan laitamilla sykehtii rouhea kellariklubi
19.9.2024 19.9.2024
Kasvisruoka
Onko kasvisruoka ravintolalle hyvä bisnes? Kysyimme kolmelta ravintoloitsijalta
26.6.2024 26.6.2024
Yhdenvertaisuus
Lilli Keh
Suoraa ja epäsuoraa rasismia kohdannut manageri Lilli Keh antaa äänen ruskeille naisille
3.6.2024 3.6.2024
Tapahtuma-ala
”Very pale and very male” – Flow’n ja Pori Jazzin entinen artistituottaja tekee työtä yhdenvertaisemman musiikkialan puolesta
21.5.2024 21.5.2024
Ruokalista
Tuomas Tanttu
Testaa, tunnistatko ruokalistojen yleisimmät kielivirheet – huoliteltu kieli vaikuttaa mielikuvaan ravintolan laadusta
9.4.2024 9.4.2024
Tasa-arvo
Karoliina Narkiniemi, Maria von Graevenitz-Välimäki, Kirsi Seppänen
Tytöttelyä, hyvävelikerhoja ja jopa satojen eurojen palkkaeroja – toteutuuko tasa-arvo ravintola-alalla?
27.2.2024 23.2.2024
Uusi ravintola
Tampereen suositun Bistro Eloisan vetäjät kertovat, miten ravintolan menestys on rakennettu
2.2.2024 2.2.2024
Somppakoulu
Somppakoulu, osa 3: Näin kohtaat viinihifistelijän
6.1.2024 5.1.2024

Tilaa Lehti

Aromi Aromi
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
evento 5/25
Evento Evento
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento

Luetuimmat

  1. Uusi ravintola | Farangin alle avautuva Catfish palvelee Helsingin muuttuvaa yötä – ”Jos ei ole mitään kiinnostavaa mihin mennä, kukaan ei mene mihinkään”
  2. Uusi ravintola | Huippusuositun lippakioskin pitäjien ravintola avautuu haastavassa osoitteessa – ”Nyt nähdään, onko Breran brändi tarpeeksi vahva”
  3. Kasvisruoka | Helsinkiläinen Yes Yes Yes listattiin Euroopan parhaiden kasvisravintoloiden joukkoon
  4. Uusi ravintola | Kallioon ilmestyi nimekkäiden tekijöiden ravintola, jossa on kekseliäitä ruokia ja halpa pikkunegroni
  5. Uusi ravintola | Rymy-Eetu avaa Tampereella uudessa tilassa, jossa mahtuu nyt tanssimaan pöydillä

Evento kumppanihaku

Kumppanihausta löydät parhaat toteuttajat ja kumppanit tapahtumaasi.
Tapahtumapaikat, messut, kokoukset, tekniikka & henkilöstö.

HAE KUMPPANIA

Tilaa uutiskirje

Uusimmat

Työelämä | 5 ajankohtaista podcastia tapahtuma-ammattilaisille työssä ja arjessa menestymiseen
Uusi ravintola | Farangin alle avautuva Catfish palvelee Helsingin muuttuvaa yötä – ”Jos ei ole mitään kiinnostavaa mihin mennä, kukaan ei mene mihinkään”
Pääkirjoitus | Avecmedia uudistui – tältä näyttää uusi ravintola- ja tapahtumamedia
Uusi ravintola | Huippusuositun lippakioskin pitäjien ravintola avautuu haastavassa osoitteessa – ”Nyt nähdään, onko Breran brändi tarpeeksi vahva”
Kasvisruoka | Helsinkiläinen Yes Yes Yes listattiin Euroopan parhaiden kasvisravintoloiden joukkoon
Ruoan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten paras kaveri
Avecmedia.fi - Alan parhaaksi
Avecmedia

Avecmedia.fi

  • Ravintolat
  • Baarit
  • Bisnes
  • Ura
  • Ihmiset
  • Keittiö
  • Tapahtumat

Lehdet

  • Aromi
  • Shaker
  • Evento

Tapahtumat

  • PRO-palkinnot
  • Evento Awards

Ota yhteyttä

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot
  • Asiakaspalvelu
  • Tilaa lehti
  • Kumppanihaku

Yhteistyökumppanit

  • Suomen Keittiömestarit
  • Suomen tarjoilijat
  • Suomen baarimestarit
  • Suomen sommelierit
  • Hovimestarien kilta
  • Tapahtumateollisuus
  • chefs logo
  • tarjoilijat logo
  • fbsk logo
  • sommeliers logo
  • cc-kilta logo
  • tapahtumateollisuus logo
  • Tietosuoja
  • Evästevalinnat
  • Medianvapausasetus
© avecmedia.fi 2025
vastuulista journalismia
© Kamua Helsinki Mediakonserni Keskisuomalainen