Tapahtumatuotanto Sami Ylikahrin lavasteilla voitettiin Euroviisut viime keväänä: ”Se oli kuin taikalaatikko” 29.10.2025 28.10.2025
Vaikuttaja Viininhuuruinen yö muutti uran suunnan – nyt keittiöpäällikkö Nadim Nasserin Shii-omakasea hehkutetaan Helsingissä 23.9.2025 26.9.2025
Pyrotekniikka Pyrotekniikan pioneeri Markku Aalto on saanut näpeilleen kerran jos toisenkin: ”Sytytettiin koko perkeleen lava palamaan” 21.5.2025 21.5.2025
Vaikuttaja Nuorten aikuisten viininkulutus on laskussa, mutta Murun sommelier Natalie Hayashi ei ole huolissaan 16.4.2025 14.4.2025
Uusi ravintola Suomen ensimmäinen vegaanipizzeria on startannut vahvasti – ”Vegaaninen ruoka voi olla kannattavaa liiketoimintaa” 3.4.2025 3.4.2025
Vaikuttaja Veera Valtonen on uuden ajan johtaja ravintolassa, jossa tehdään nelipäiväistä viikkoa ja roolit sovitaan itse 3.3.2025 27.2.2025
Uusi ravintola Grillatusta juustoleivästä tuli hitti Tampereen keskustan uudessa ravintolassa – ”Selvästi ollut kaivattu konsepti” 20.2.2025 3.11.2025
Rasismi Syrjintää, vitsailua, väkivaltaa – tällaista on rasismi ravintola-alalla 18.11.2024 18.11.2024
Työelämä Toimisiko nelipäiväinen työviikko täydellä palkalla? Tässä yksi esimerkki Suomesta 18.11.2024 18.11.2024
Vaikuttaja Kun turistikausi Rovaniemellä hiljenee, ravintola Nili täyttyy paikallisista 28.10.2024 28.10.2024
Yökerhot Suomen berliiniläisin yökerho? Tampereen keskustan laitamilla sykehtii rouhea kellariklubi 19.9.2024 19.9.2024
Kasvisruoka Onko kasvisruoka ravintolalle hyvä bisnes? Kysyimme kolmelta ravintoloitsijalta 26.6.2024 26.6.2024
Yhdenvertaisuus Suoraa ja epäsuoraa rasismia kohdannut manageri Lilli Keh antaa äänen ruskeille naisille 3.6.2024 3.6.2024
Tapahtuma-ala ”Very pale and very male” – Flow’n ja Pori Jazzin entinen artistituottaja tekee työtä yhdenvertaisemman musiikkialan puolesta 21.5.2024 21.5.2024
Ruokalista Testaa, tunnistatko ruokalistojen yleisimmät kielivirheet – huoliteltu kieli vaikuttaa mielikuvaan ravintolan laadusta 9.4.2024 9.4.2024
Tasa-arvo Tytöttelyä, hyvävelikerhoja ja jopa satojen eurojen palkkaeroja – toteutuuko tasa-arvo ravintola-alalla? 27.2.2024 23.2.2024
Uusi ravintola Tampereen suositun Bistro Eloisan vetäjät kertovat, miten ravintolan menestys on rakennettu 2.2.2024 2.2.2024