Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Baariammattilaisten lehti ilmestyi englanniksi – All about bar work: Download your free English copy of Finland's Shaker magazine
SUOSITTELEMME:
PRO-haku on käynnissä! Ehdota Suomen parasta keittiö- tai ravintola-ammattilaista
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Ravintolat
Wroclawin kahta kiinnostavinta ravintolaa luotsaavat Puolan vahvat naiskokit
Beata Śniechowska ja Katarzyna Daniłowicz tarjoavat ravintoloissaan Länsi-Puolan mahtikaupungin Wroclawin kiehtovinta ruokaa.
Juhlat
Illanvietoista toimistolla aitoon luksukseen: vinkit neljän budjettikoon henkilöstöjuhliin
Olut
Panimo Himo vetää tölkkioluitaan myynnistä mahdollisen makuhaitan takia
MAINOS: Metsä Tissue
Katrin hygieniaratkaisu sulautuu luontevasti Pier 4 -hotellin moniaistiseen ympäristöön
Hinnoittelu
15 helsinkiläistä ravintolaa, joista saa kolmen ruokalajin menun alle 45 eurolla
Video
Hans Välimäeltä ja Maria von Graevenitziltä 17. yhteinen avaus – Bouchon Carêmen erikoisuus on tartarshow
Bisnes
Ravintolat
Laatujohtaja Jaakko Sorsa konseptoi ja standardisoi ravintoloita: ”Keittiön pitää toimia kuin Mercedeksen tehdas”
In English
Englanti yleistyy ravintola-alan työkielenä, ja näin kielimuuri ylitetään tiskin takana – bartender Randall Muller speaks about working in Finland
Tukkutoiminta
Vihannespörssin tilalle uusi tukkukauppa – Vegepörssi toimii Helsingin Tukkutorin tutuissa tiloissa
Ura
PRO-palkinnot
PRO-haku on käynnissä! Ehdota Suomen parasta keittiö- tai ravintola-ammattilaista
Avecmedia
Liity mukaan! Ruoan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten ja ystävien Avecmedia on nyt Whatsappissa
In English
Hello Suomi! Nickarlo Manato started as a cook at ABC – now he runs his own Filipino restaurant in Tampere
Lähde Avecin matkaan!
MAINOS: Ilmastokestävä kasvisruoka
Kaipaatko ideoita ammattikeittiön kasvisruokiin? Uutta reseptiikkaa tarjolla!
Ihmiset
Kokin jääkaapilla
Ravintola Alfredin yrittäjä Janne Nevalainen: Alalla on tapahtunut positiivinen muutos
Asiakaspalvelu
Turha yrittää raahata yökerhoon – Sami Kuronen paljastaa kantapaikkansa
In English
Hello Suomi! Olivier Lucas’ bakery Le Jardin serves high quality French pastries in Helsinki
Tapahtumat
Tapahtumatilat
Kuvat: tältä näyttää Aleksanterinkatu 13:een avautuva tapahtumakeskus – ravintolasta vastaa Hans Välimäki
Tapahtumateollisuus
Tapahtumateollisuus: Hetki on erityisen huono veronkorotuksille
Festivaalit
Kalifornian jättifestari on rahasampo – ”Vieraat käyttävät keskimäärin 2 500 dollaria viikonlopun aikana”
Keittiö
Vaikuttaja
Sami Tallberg näkee sienissä hittipotentiaalia, joka ravintoloiden kannattaisi hyödyntää
Satu Koivisto
Kolumni: Nosta hävikkiboksi pöydälle – kuorista ja kantapaloista syntyy uskomattomia herkkuja
Kokin jääkaapilla
Ravintola Kajon Veli-Matti Lampinen kokkaa kotona rennommin – näin syntyy rapea tofu ja Korean Fried Tempeh
MAINOS: Lantmännen Unibake
Uunituore leipä on herkullinen elämys
Juoma
Baaritekniikka
Trendikkäin cocktailkoriste löytyy nyt lasin ulkopuolelta
In English
Baariammattilaisten lehti ilmestyi englanniksi – All about bar work: Download your free English copy of Finland’s Shaker magazine
Olut
Suomen paras olut 2024 on Bock’s Doppelbock
Ravintolat & Baarit
Ravintolat
Syyrialainen huippukokki avasi ravintolan Helsinkiin – nyt Tawook Lab kerää ylistäviä arvioita
Viinibaarit
Kvevri-viineihin erikoistunut Winest on Suomen ensimmäinen georgialainen viinibaari
Uusi ravintola
Tällaista ravintolaa ei muualla Suomessa ole: Jussi Uusihakalan ja Johny Lammin kipparoimassa Saiko Robatassa loimuaa japanifuusio
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Hinnoittelu
|
15 helsinkiläistä ravintolaa, joista saa kolmen ruokalajin menun alle 45 eurolla
Ravintolat
|
Tampereen paras ravintola, top 50: Tamperelaisen lukijat äänestivät
Ravintolat
|
Ravintola Demo avautuu uudelleen Ruoholahdessa – kattoravintolan jokaisesta pöydästä hulppeat merinäköalat
Työhyvinvointi
|
Ravintoloitsijalla oli tapana nollata työviikko huumeilla – riippuvuutta on vaikea tunnistaa
Ravintolat
|
Sikke’sin paikalle avautuva Laivakoira lainasi nimensä pubilta – kippareina Rico Aaltonen, Aura Vanhanen ja Kimi Kaplas
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Wroclawin kahta kiinnostavinta ravintolaa luotsaavat Puolan vahvat naiskokit
15 helsinkiläistä ravintolaa, joista saa kolmen ruokalajin menun alle 45 eurolla
Panimo Himo vetää tölkkioluitaan myynnistä mahdollisen makuhaitan takia
Liity mukaan! Ruoan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten ja ystävien Avecmedia on nyt Whatsappissa
Illanvietoista toimistolla aitoon luksukseen: vinkit neljän budjettikoon henkilöstöjuhliin
Liity mukaan! Ruoan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten ja ystävien Avecmedia on nyt Whatsappissa
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
} // Widget Backend public function form( $instance ) { if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) { $title = $instance[ 'title' ]; } else { $title = __( 'Liity Yhteisöön', 'avec_newsletters_domain' ); } // Widget admin form ?>
Otsikko:
Uusimmat
Juhlat
|
Illanvietoista toimistolla aitoon luksukseen: vinkit neljän budjettikoon henkilöstöjuhliin
Ravintolat
|
Wroclawin kahta kiinnostavinta ravintolaa luotsaavat Puolan vahvat naiskokit
Olut
|
Panimo Himo vetää tölkkioluitaan myynnistä mahdollisen makuhaitan takia
Hinnoittelu
|
15 helsinkiläistä ravintolaa, joista saa kolmen ruokalajin menun alle 45 eurolla
Video
|
Hans Välimäeltä ja Maria von Graevenitziltä 17. yhteinen avaus – Bouchon Carêmen erikoisuus on tartarshow