Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Nuorten aikuisten viininkulutus on laskussa, mutta Murun sommelier Natalie Hayashi ei ole huolissaan
SUOSITTELEMME:
Hurstinapu palkittiin joulujuhlastaan ja elämäntyöstään – Sini Hursti toivoo näkyvyyttä uudelle kesätapahtumalle
SUOSITTELEMME:
Ravintoloissa on käynnissä iso pastamullistus, vaikka Suomen ilmasto on tuorepastalle vaikea
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Cocktailit
”Vantaalaista laskiaispullaa” saa nyt Nakkilasta Utsjoelle – näin valmistat Lauri Kaivoluodon uuden hittidrinkin
Baarit
Helsingin kesän ilopilleri, fiiliksestään palkittu laivabaari etsii uutta kotia: ”Ei voida laittaa kerrostalon kivijalkaan”
Baarit
Lähde reissuun! Lontoon parhaat baarit ja ruokapaikat juuri nyt
Baarit
Helsingin puhutuimman baarin vetäjä sai yllättäen potkut: ”Olisin itse halunnut jatkaa”
MAINOS: Hartwall
Baariammattilainen – haluatko edustaa Suomea Toronton baarimestarikilpailussa?
Baarikierros
5 kiinnostavaa baaria Kööpenhaminassa: kiersimme paikallisen baarimestarin suosikit Vesterbron alueella
Baaritekniikka
Tunnistatko kuusi cocktailbaarin peruslasia? Baarimestarin neuvot lasin valintaan
Juomatrendit
Konjakki lämmittää! Suomen baarimestarien ideat kylmän kauden cocktaileihin
Cocktailit
Risteilylaivojen suosikkicocktailit juuri nyt: retrodrinkit maistuvat yllättäen nuorille
Baarikierros
5 salaista baarihelmeä Tukholmasta – paikallinen baarimestari paljastaa suosikkinsa
Cocktailit
25 vuotta Silja Serenadella drinkkejä tehnyt Tuula Kolho kertoo uudesta tequila-ilmiöstä
Kilpailut
Anniina Viskarin armoton urakka: hologrammi apuna baarimestarien huippukisassa
Juomatrendit
Parhaat kesädrinkit: FBSK:n ammattilaisten vinkit vodkapohjaisiin cocktaileihin
Cocktailit
Cocktailit kuin taidetta: Helsingissä on käynnissä tyylikäs maksuton valokuvanäyttely
Cocktailit
Avec vieraili: Madridin parhaassa cocktailbaarissa hinnat pidetään matalalla
Kilpailut
Anniina Viskari lähtee edustamaan Suomea baarimestarien huippukisoihin – jo karsinnoissa hengästyttävä tehtäväpaketti
Cocktailit
Keittiön kikat käyttöön cocktaileissa: parhaat välineet ja menetelmät ravintolaan
Hotellit
Tältä näyttää Helsingin keskustaan avautunut säihkyvä uutuushotelli – keittiöpäällikölle sellaisen avaaminen tarkoittaa ”maratonia housut nilkoissa”
Cocktailit
Pikkelöity kantarelli sopii Gin & Toniciin – muista käyttää kesän aarteet varastoista
Baarit
Nämä ovat Pariisin parhaat baarit: paikallisen ammattilaisen vinkit
Kilpailut
Tuomas Hämäläinen voitti baarimestarien SM-kultaa todellisella erikoisuudella
Kilpailut
Kansainvälisen International Barlady -cocktailkilpailun voitto Suomeen! Janette Bertényi sai voittodrinkkiinsä inspiraation mustikkamaidosta
Cocktailit
Cocktail, joka maistuu sourcream & onion -sipsille – näin tehdään baarimestari Sampsa Tukian suosikkidrinkki
Cocktailit
Nosta vermutti parrasvaloihin hollantilaiseen tyyliin: ”Ihana maun muokkaaja”
Juomatrendit
Talven cocktailtrendit: ysäriä, sinistä, tulista!
Väkevät
Kaikki konjakista: Baarimestarin myyntikikat, konjakkitrendit, cocktailresepti ja yllättävä tarjoilutapa
Tasa-arvo
Nainenko muka ymmärtäisi viskistä? Helsinkiläinen baarimestari kertoo karun totuuden arjestaan
Kilpailut
Henri Halosen lasit särkyivät MM-kisamatkalla, ja odottamaton käänne kiteyttää baarimestarin työn luonteen
Cocktailit
Täydellinen cocktail syksyyn: S’hroom of Death yhdistää sieniä, rommia, savua ja havua
Väkevät
Rommi on uusi vodka, sanoo Janette Bertényi – kokeile näitä makupareja
Kilpailut
Nuorten baarimestareiden kilpailun voitto Kuopioon! Yksilökisan voitti Ida Sirkka
Juomatrendit
Baarimestarien parhaat reseptit ja ideat pimeneviin iltoihin: ”Syksy on parasta aikaa”
Vodka
Jääkylmänä kaviaarin kanssa? Cocktailina? Kaksi baarimestaria kertoo, miten vodka nautitaan nyt Tukholmassa
Baarit
Nico de Soto on käynyt läpi kaikki maailman sata parasta baaria
Cocktailreseptit
Vain kaksi raaka-ainetta! Tässä muutama yksinkertaisen täydellinen cocktail baarin kesärysään
Vaikuttaja
Anniina Kumara on ravintola-alan moniosaaja, jonka urapolku on vienyt kukkakaupasta festarimestariksi
Cocktailit
Vaivattomassa ja näyttävässä loskajuomassa on hyvä kate – Aperol Slush ja käytännön vinkit baarimestarille
Elämykset
Olavi Uusivirta yöpyi hotellissa ja pian hän kuratoi sinne illallisklubeja – pikkukaupungissa elämyksen rakentaminen vaatii vahvaa konseptointia
Juomatrendit
Syötävää glitteriä ja terästettyä kuplateetä – kesän trendidrinkki saa naurattaa
Cocktailkoulu
Miten Aperol Spritz tehdään? Varo kolmea kompastuskiveä sen valmistamisessa
Kilpailut
Baarimestarit kisaavat hävikkiteemaisessa cocktailkilpailussa – lähetä resepti tällä viikolla
Kilpailut
Markus Sillanpää European Cocktail Championship -hopealle Käärijä-drinkillä – ”Tein siitä pinkin, koska voin aina olla taustatanssija”
Cocktailkoulu
Miten mojito tehdään? Mintusta saa kaiken irti näillä nikseillä
Cocktailkoulu
Miten Margarita tehdään? Vältä yleinen virhe tasapainottamalla makeus ja happo
Cocktailkoulu
Miten Irish Coffee tehdään? Muista tärkeä työvaihe
Liköörit
Kesän hitti limoncello syntyy nopeasti, hivelee makuhermoja ja parantaa baarin katetta, neuvoo Jussi Viljala – tee likööri itse
Cocktailit
Sama kuin Piña Colada, mutta eri – kokeile Painkiller-cocktailia!
Cocktailit
Baarimestari, ole hereillä juuri nyt kevään ja alkukesän aikoihin! Löydät Suomen luonnosta upeita aineksia juomiisi
Cocktailit
Käärijä räjäytti Piña Colada -drinkistä superhitin – katso resepti ja vinkit
Cocktailkoulu
Täydellinen Bloody Mary tehdään rollaamalla – älä rakenna, äläkä varsinkaan ravista
Kala ja merenelävät
Helsingin päärautatieasemalle avautuu mereneläviin keskittyvä ravintola
Cocktailkoulu
Näin tehdään Old Fashioned – älä käytä jäätä kahteen kertaan
Cocktailkoulu
Miten Gin & Tonic tehdään? Näillä ohjeilla vältät vetisyyden
Cocktailkoulu
Daiquirin valmistamisessa on pari jippoa – näin vältät lämpimän drinkin
Cocktailkoulu
Näin teet Negronin ammattilaisen ottein – muista kriittinen työvaihe
Kilpailut
Sampsa Tukia kisasi maailman parhaan baarin Paradison mestaria vastaan – suomalaiskeksintö erottui muista
Cocktailkoulu
Miten tehdään täydellinen Whiskey Sour? Vältä epämiellyttävä tuoksu näin
Cocktailkoulu
Avecin ilmaisessa cocktailkoulussa opit suosituimmat drinkit tosi, tosi hyvin
Cocktailit
Moni baarimestari alkaa jo väsyä giniin, sanoo Danil Nevsky – tässä piristävän erilainen ginicocktail
Cocktailit
Mitkä makuparit innostavat Suomen lopputalvessa? Neljä baarimestaria kertoo
Cocktailit
Tämän vuoden hitticocktail on rommipohjainen ja se lasketaan hanasta, uskoo baarimestari Mika Ammunét
Kilpailut
Loihditko sinä Suomen parhaan kahvicocktailin? Ilmoittaudu Coffee Cocktail Champion -kisaan
Alkoholiton
Yli 30 alkoholitonta cocktailreseptiä ilmaiseksi
Konjakki
Cocktail konjakista: Finalo on yhden raaka-aineen juomasekoitus, jota pariisilaisbaarissa tarjoillaan hanasta
Baaritekniikka
Rasvaa cocktailiin! Rasvapesu on tekniikka, joka baarimestarin kannattaa osata
Cocktailit
Tuhat drinkkikoulua toteuttanut konkari kertoo parhaat vinkkinsä baarin cocktailkouluun
Cocktailit
Katkero on nyt in! Tässä myyntikikka baariin, tietopaketti ja cocktail-resepti
Kilpailut
Kuvat: Jan Lindgren voittoon Moutai-cocktailkilpailussa
Baaritekniikka
Maitopesu tekee cocktailista kirkkaan ja pyöreän
Cocktailreseptit
Päräyttävimmät kahvicocktailit syksyyn: Dalmond Latte, Mexican Coffee ja Bahama Mama
Cocktailreseptit
Eksotiikkaa cocktailiin! Yuzu ja muut syksyn trendimaut sekä kolme reseptiä
Baarimestarit
Susanna Mäki voitti Nuorten baarimestarien kilpailun – kuvat parhaista cocktaileista
Väkevät
Rommi on ”väärinymmärretty juoma”, joka nostaa nyt päätään New Yorkin baareissa
Juomatrendit
Syksyn viileimmät juomatrendit: hard seltzer ja kova tee
FBSK
Cocktailiin tyrniä tai sieniä – 7 suomalaista baarimestaria antaa vinkit syksyyn
Cocktailit
Vermutti sopii klassikkococktailien lisäksi pitkiin raikkaisiin juomiin – yleinen moka on jättää avattu pullo lämpimään
Hävikki
Hävikkicocktail viiden suomalaisen baarin tapaan
Vastuullisuus
Maailman parhaan baarimestarin titteliä tavoitteleva Liisa Lindroos aikoo puhua finaalissa Itämeren puolesta
Baarit
Amerikkalainen muusikko perusti Kallioon rommibaarin – veikeä sisustusratkaisu peräisin uskonlahkolta
Festarit
Helsingin uusi cocktail-kesäfestari tarjosi järjestäjille opetuksen: ”Jompaankumpaan suuntaan painopistettä”
Baaritekniikka
Kupla on pop! Näin hiilihapotat cocktailin
Cocktailit
Kannu pöytään! Kannucocktail säästää baarissa myös asiakkaan aikaa, ja sen voi pullottaa valmiiksi
Cocktailreseptit
Makeaa ilman lisättyä sokeria – kolme ihanaa cocktailreseptiä
Cocktailit
Suomen tulikuumimman baarimestarin unelma toteutui: tällainen on Bar Mate Erottajalla
Kilpailut
Tässä ovat Vuoden baarimestari -kisan finalistit
Cocktailit
Cocktail pullosta tai hanasta vähentää hävikkiä – tässä kesän drinkkitrendit
FBSK
Cocktail SM 2022: Kuka on Suomen paras? Baarimestarien SM-karsinnat tulevat, resepti pitää lähettää viimeistään 12.5.
Vodka
Pullo vodkaa pöytään! Porukalle kannattaa tarjoilla pilke silmäkulmassa ja huumori myy, tietää Minttu Tapiola
Raaka-aineet
Horsmaa lasiin! Suomen baarimestarit käyttävät kesällä yllättäviäkin raaka-aineita
Viski
Pönötys pois viskin ympäriltä – Kanadassa muutos näkyy nuorten aikuisten tilauksissa, kertoo baarimestari
Alkoholiton
Suomalainen, juo vähemmän mutta parempaa! Alkoholittomat isosti esillä cocktailmessuilla
Vaikuttaja
Cocktailmestari Moona Janhunen kertoo, mihin baarialalla kannattaa panostaa
Baaritekniikka
Näin käy drinkin rollaus! Treenaa näyttävä tekniikka kuntoon
Teknologia
Tekoäly ja cocktail – Jussi Viljala ja Matti Tedre toteuttivat ”pelottavan” yhdistelmän
Baaritekniikka
Drinkin rakentaminen on mainettaan monipuolisempi metodi
Cocktailit
Katkero eli bitter loi nahkansa – Aperol tuli baarivalikoimaan jäädäkseen
Cocktailreseptit
Aperol spritz ei ole ainoa – kolme hyvää spritz-ohjetta
Baaritekniikka
Drinkin ravistaminen: tekniikka vaikuttaa lopputulokseen
Baaritekniikka
Drinkin hämmentäminen vaatii teknistä taitoa ja kuivaa jäätä
Cocktailit
Mojito on kesäsuosikki, joka toimii talvellakin
Cocktailit
Negroni on juomien Bob Ross – 3-3-3-kaavaa voi varioida
Cocktailit
Reportaasi Tampereelta: ¡Viva la revolución! ¡Viva la Daiquiri!
Baarit
Helsinkiläinen Chihuahua Julep -baari haluaa haastaa, tarjota uutta ja erottua massasta
Väkevät
Muutakin kuin gin & tonic – ginin tyylit, cocktailit, historia ja valmistus
Väkevät
Vodka ja kaikki mitä siitä pitää tietää
FBSK
Baarialan ammattilainen, tiedätkö, mitä ovat FBSK ja IBA? Tunne yhdistyksesi
Cocktailreseptit
Kossuvissy pihkaisella twistillä – kuusenkerkkä sopii moneen
Cocktailreseptit
Espresso Martini herättää ja ravistelee – cocktailguru kehitti drinkin tilaustyönä
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Rekrytointi
|
Sampo Kaulanen etsii työntekijöitä uuteen tasokkaaseen ravintolaan Lappiin, apuna Hans Välimäki – ”Päättäväisyydestä ei jää kiinni”
Ruokakulttuuri
|
Valmista hatsapuri itse! Tässä resepti tuhtiin herkkuun, jolle on Georgiassa oma liputuspäivä
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounaspaikat 2024: tässä äänestyksen tulokset
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounasravintolat 2023: tässä äänestyksen top 20
Katuruoka
|
Anthony Bourdain -leivällään hurmaava The Butter Boys on Helsingin puhutuimpia katuruokaravintoloita
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Ruokakulttuuri
|
Ulla Liukkonen, Aira Viitaniemi ja Tarmo Wasenius palkittiin elämäntöistään karjalaisen ruokakulttuurin edistäjinä
Vaikuttaja
|
Nuorten aikuisten viininkulutus on laskussa, mutta Murun sommelier Natalie Hayashi ei ole huolissaan
Rekrytointi
|
Sampo Kaulanen etsii työntekijöitä uuteen tasokkaaseen ravintolaan Lappiin, apuna Hans Välimäki – ”Päättäväisyydestä ei jää kiinni”
Uusi ravintola
|
Omakase-taituri avaa Helsinkiin rempseän ravintolan – tukena Palacen ja Savoyn taustayhtiö
Minun päiväni
|
Heikki Liekola elää unelmaansa New Yorkissa – tällainen on suomalaiskokin työpäivä