Gastrobar Veitsitehdas Riistamenu Fiskars Village
Petri Salminen
Eila Kiilamaa
Antell-sovellus
Terttu Heikkilä
Peppi Aralehto
Satu Koivisto
Unicafe
Janne Nevalainen
Sami Tallberg
Satu Koivisto
Veli-Matti Lampinen
Aleksi Korpela
Tai Nguyen
Markku Ojala Keittiömestarit ry
Severi Lukkarinen
Joonas Rosendahl
Timjami Merja Jokiniemi
Ravinteli Huberin tartar KUVA Sami Repo
Mia Tschernij
Ulla Kurkela
Kokkimaajoukkue 2024
Jenni Bergström
Aki Kinnunen
Teemu Aura
Katkarapupizza
Tryffeli
Katheryn Kangas
Jenni Kilponen ja Toni Leskinen
Johanna Nelson
Pirjo Aalto
Satu Koivisto
Alex Nurmi
Vihannekset
Robotti ammattikeittiö
Vuustot
Dani Hänninen
Jouni Toivanen
Hoivakoti ruoka
Ravintola Terroir
Linnanmäen Hurlumhei-ravintola
Sisilian voileivät
DIF Döner
Lahden paras lounas
Eki Zaiedman
Markku Ojala
Johan Hellsten
Eero Paulamäki
Teemu Puranen
Levan Qoqiashvili
Tiffin
Marko Hirvonen
luomuhernekeitto
Andrea Patané
PRO-gaala video 2023
Fastfood Champion 2023
Sonja Blåberg
Saku Karstila
Davide Brocca
Bocuse d'Or 2023
Johan Kurkela
Tomi Schulze
Markku Hautala, Matti Hurttia
Old Chefs muisteluilta
Irina Chernefa
Poke Bowl
Markku Lamminen
Marjo Niskanen Linnan juhlat
Matti Ovaska
Tuomaan markkinat ruoka
PRO-finalistit 2023
Mika Parviainen, Hannu Rahnasto, Ulla Kurkela
Heli Kurki ja Raija Sipilä
Oscar Eduardo de Vera de la Rosa
Sylvester Soisalo
Perunateatteri
Marjo Niskanen
Tommi Tuominen
Outi Tuomivaara
Marjo Niskanen
Eero Paulamäki
Jonathan Slotte ja Joonas Heino
Sienihullu
Nuori kokki 2023
Mikael Kyyhkynen
Laura Valvanne
Timo Mäkinen
Dana Anna Cueto ja Gimel Lindayag
Dylan Otaniemi
Teresa Kuango
Karjalanrieska
Skördefesten
Konditoria Ph7
Vöner Käristys
Mänttä Food Festival
Gastro Helsinki messut
Finnlines
Elina Lempiäinen
Nyhtökaura
Sami Kuparinen
Kalaburgeri
Marjo Niskanen PRO-gaala
Turku
Viljat
Wihuri Metro-tukku
Rotisseurs
Kouluruoka
Rick Stein
Vesikrassi-juustosalaatti
Boo Niinivaara
Hans Välimäki
Tuija Vuorinen
Street Food
Villiyrtit
Awa Camara
Helena Vallimäe
Gastro-messut
Filippiiniläinen kokki Suomessa
Taitaja2022
Tomi Björck
Robotti ravintolassa
St. John
Petri Hellman
Sanchome
Marjo Niskanen
Vegaaninen burgeri
Luka Balac
Stig
PRO-gaala
Brasa
Vuoden tarjoilija
Marjo Niskanen
Jonathan Slotte
PRO-gaala
Ari Ruoho, Terhi Vitikka
Susanna Karppinen
Gastro-messut
Makurasva
Sydänburger
Suomen 50 parasta ravintolaa
Jukka Turta
Johan Kurkela
Johan Kurkela
Ulla Liukkonen
Aromi 3/2022
Markku Ojala
Bocuse d'Or
Viking Glory
Borssikeitto
Nielu-ravintolan keittiö
Ukrainan lippu
Messin hampurilainen
Henri Alén
Ilkka Lääveri
Hans Välimäki
Olli Kolu, Kari Aihinen
PRO-gaala
Janne Häkkänen
Antell
Kim Mikkola
Kim Päivästö
Suomen Bocuse d'Or -joukkue
Ravintolapöytä Sri Lankassa
Jackfruit eli jakkihedelmä
Teemu Männikkö
Valio Aimo
Solein
PRO-gaala
Sairaala
PRO-gaala
Ranskalainen keittiö
Tomi Björck
Kasvislasagne
Kamado-grilli
Edelweissin johtaja Caroline Adler ja keittiömestari Jerome Liefooghe
Mira Rautajoki, Lenni Lehmusoksa ja Mikko Rantanen
Gelato
Ilmaviljelty perunaOuti Hermans kerää perunasatoa Siukkulan tilalla Ylistarossa. KUVA Siukkula
Sardinisäilykkeet
Tartar-pihvi
Sirpa Granholm
Cantaloupemeloni
Papaija
Ammattikeittiö
Mango
Peruna
Ruoan ulkomyynti
  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi
    Shaker
    Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.

    Tilaa Shaker
    Evento
    Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.

    Tilaa Evento