Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Kauppa
Kumppanihaku
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
Tilaa
SUOSITTELEMME:
Baarimestari Mika Ammunét menestyi kansainvälisessä kisassa suoralla puheella burnouteista: ”Meidän täytyy lopettaa ihmisten heittäminen hukkaan”
SUOSITTELEMME:
Millaista on työ sairaalan keittiössä? Seurasimme työpäivää sairaalassa, jossa dieettikokilla on iso vastuu
UUTTA : :
Liity Avecin Whatsapp-kanavalle! Kiinnostavimmat artikkelit ravintola- ja tapahtuma-aiheista
Kilpailut
Baarimestari Mika Ammunét menestyi kansainvälisessä kisassa suoralla puheella burnouteista: ”Meidän täytyy lopettaa ihmisten heittäminen hukkaan”
Kilpailut
Suomen paras sommelier on Dmitrii Frolov! Yllätystehtävä toi haastetta finaaliin
Viini
Näissä Suomen ravintoloissa on parhaat viinit – Star Wine List 2025 -voitto meni Jyväskylään
Olut
Tamperelaisen olutravintolan tempaus toimi: superkallis erikoisuus meni hujauksessa, kun halvalla sai
MAINOS: Wihuri Metro-tukku
Metro Wines Wine & Drinks Business Manager Juha Lihtonen kertoo miten huolella valitut viinit auttavat nostamaan ravintola- ja kahvilayrittäjän liiketoiminnan uudelle tasolle
Viinibaarit
Viinibaari Pinocchiossa lasillisen saa alle 9 eurolla: ”Hyvän viinin pitäisi olla saavutettavaa”
Olutravintolat
Pete Finnberg pisti kotinsa pantiksi ja osti tutun olutravintolan – Mallaskukossa oluen myynti on mullistunut viime vuosina
Viini
Ei mikään tavallinen julkkisviini: Black metal -muusikkotähti hätkähdyttää intohimollaan
Viski
Suomen kalleimpaan viskimaistatukseen pääsee 599 eurolla – ”Elämässä ei tarvitse unohtaa elämistä”
MAINOS: Hartwall
Baariammattilainen – haluatko edustaa Suomea Toronton baarimestarikilpailussa?
Talous
Petri Päivinen on yrittänyt myydä kahta olutravintolaansa Helsingissä jo vuoden – ”Mitään ei ole tapahtunut”
Kolumni
Kolumni: Lasi kourassa tipattomalla
Juomatrendit
Tässä ovat baaritrendit 2025! Viski moninaistuu, viini tuo lisäarvoa ja holittomista puhutaan eri kulmalla
Cocktailit
”Vantaalaista laskiaispullaa” saa nyt Nakkilasta Utsjoelle – näin valmistat Lauri Kaivoluodon uuden hittidrinkin
PRO-palkinnot
PRO-baarimestari Matias Pietarisen huikea alkuvuosi: perheenlisäystä ja iso palkinto työstä
Viski
Pohjoismaiden asema maailman viskikartalla voi mullistua – suomalaistislaamoilta yhteinen voimannäyte
Flairtending
Taidokas flairtending voi olla baarille tuottoisaa – Suomen flair-kuningas esittelee kaksi luottotemppuaan
Baaritekniikka
Näin ammattilainen valmistaa maistuvan ja ryhdikkään alkoholittoman cocktailin
Baarit
Helsingin kesän ilopilleri, fiiliksestään palkittu laivabaari etsii uutta kotia: ”Ei voida laittaa kerrostalon kivijalkaan”
Baarit
Lähde reissuun! Lontoon parhaat baarit ja ruokapaikat juuri nyt
Kilpailut
Tässä ovat Suomen ehdokkaat baarialan Bartender’s Choice Awards -palkintojen voittajiksi
Työhyvinvointi
Hoida uuden työntekijän perehdytys huolella – tässä 8 kohdan muistilista
Baarit
Helsingin puhutuimman baarin vetäjä sai yllättäen potkut: ”Olisin itse halunnut jatkaa”
Karaoke
Kävimme Helsingin keskustan uudessa 24/7-karaokebaarissa – tältä näyttää Tokio Karaoke, jossa lauletaan läpi yön
Kolumni
Kolumni: Elämänkoulun oppeja Alankomaissa – näköjään myös 2,5 desin olueen tottuu
Juomatrendit
Viini- ja juomatrendit 2025: pullo vaihtuu tonkkaan ja makeus vapautuu pannasta
Baarikierros
5 kiinnostavaa baaria Kööpenhaminassa: kiersimme paikallisen baarimestarin suosikit Vesterbron alueella
Olut
Olutliiton Hyvä Tuomas 2024 on Marjokaisa ”Sahti-Kaisa” Piironen
Cocktailreseptit
Aurora Alban nerokas mustikkapiirakkaglögi hurmaa – kokeile itse
Cocktailreseptit
Paras glögi syntyy superhelposti – tällä baarimestarin suosikkireseptillä onnistut aina
Naturalviini
Uusi helsinkiläinen viinifestivaali keskittyy naturalviineihin
Cocktailit
Glönkero on nyt in, mutta tunnetko punkeron? Baarien oudoimmat tilaukset
Baaritekniikka
Tunnistatko kuusi cocktailbaarin peruslasia? Baarimestarin neuvot lasin valintaan
Tislaamot
Helsingin ytimeen avautuu ginitislaamo
Juomatrendit
Konjakki lämmittää! Suomen baarimestarien ideat kylmän kauden cocktaileihin
Cocktailit
Risteilylaivojen suosikkicocktailit juuri nyt: retrodrinkit maistuvat yllättäen nuorille
Baaritekniikka
Baarimestari Atte Puolakka on hurahtanut jäähän – näin sillä luodaan asiakkaalle elämys
Viski
”Ei nuo teidän viskit selviä kymmentä vuotta millään”, helsinkiläiskaksikolle sanottiin – toisin kävi
Viini
Alko kokeilee maistelutilaisuuksien järjestämistä myymälässä
Sauna
Nyt se avautuu – Helsingin ydinkeskustan baari sai julkisen saunansa
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Baareissa täytyy sopeutua anniskelualan nopeaan muuttumiseen
Keikkapaikat
Hanakalja ei virtaa Suomen rockluolissa entiseen malliin – muutos näkyy keikkapaikoilla rajusti
Asiakaspalvelu
Ole askel asiakasta edellä ja ylitä odotukset, neuvoo baarimestari Anna Lakner: Asiakaspalvelijan tärkein ominaisuus on tilannetaju
Brändäys
14 esimerkkiä Suomesta – näin ravintolan tai baarin nimi syntyy
Baarikierros
5 salaista baarihelmeä Tukholmasta – paikallinen baarimestari paljastaa suosikkinsa
Yökerhot
Kaivohuone sulkee ovensa pysyvästi
Baarit
Kaurismäkien perustama Corona-baari uudistettiin täysin – tältä uudet tilat näyttävät
Olutravintolat
Olutbaarilla tekee tiukkaa Helsingin ydinkeskustassa: ”Jätkäsaaressa vuokra on alle puolet tästä”
Kilpailut
Maailman 50 parasta baaria on valittu
In English
Baarimestarien syysvinkit: terästä cocktailisi sienillä ja sammaleella – boost up your cocktail with mushrooms and moss, Finnish style
Cocktailit
25 vuotta Silja Serenadella drinkkejä tehnyt Tuula Kolho kertoo uudesta tequila-ilmiöstä
Uusi ravintola
Baari kuin kotibileet – Helsingin luonnonläheinen Moss on laatucocktaileja tarjoileva bailupesä
Puheenvuoro
Leminen: Suomalainen jonottaa rahan takia
Baarit
Tässä ovat Jyväskylän viisi kiinnostavinta baaria – saimme oppaaksi paikallisen neljännen polven baariammattilaisen
Kilpailut
Olutliitto ja Suomen Sommelierit ry hakevat Suomen Oluttaituria
Kilpailut
Enni Tahvanainen oli paras suomalainen Nuorten baarimestarien kilpailussa
Yökerhot
Suomen berliiniläisin yökerho? Tampereen keskustan laitamilla sykehtii rouhea kellariklubi
Kilpailut
Anniina Viskarin armoton urakka: hologrammi apuna baarimestarien huippukisassa
Viinibaarit
Nimekkäät suomalaiset viinibaarit vaihtavat lokakuussa paikkaa kaupungista toiseen
Olutravintolat
Petri Päivinen laittoi kaksi olutravintolaansa myyntiin Helsingissä – ”Haluan viettää aikaa lasteni kanssa”
Olut
Panimo Himo vetää tölkkioluitaan myynnistä mahdollisen makuhaitan takia
Avecmedia
Liity mukaan! Ruoan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten ja ystävien Avecmedia on nyt Whatsappissa
Viinibaarit
Kvevri-viineihin erikoistunut Winest on Suomen ensimmäinen georgialainen viinibaari
In English
Baariammattilaisten lehti ilmestyi englanniksi – All about bar work: Download your free English copy of Finland’s Shaker magazine
In English
Englanti yleistyy ravintola-alan työkielenä, ja näin kielimuuri ylitetään tiskin takana – bartender Randall Muller speaks about working in Finland
Hotellit
Uuden hotelli Pier 4:n kattoterassi on heittämällä Helsingin upein, kaikille avoin ja kohtuuhintainen
Video
Iso baariavaus Helsingissä: Kupoli pääsi hätkähdyttämään, ja näköala on vasta toiseksi kiinnostavin asia
Olut
Suomen paras olut 2024 on Bock’s Doppelbock
Baaritekniikka
Trendikkäin cocktailkoriste löytyy nyt lasin ulkopuolelta
FBSK
Suomen baarimestarien yhdistyksen puheenjohtajalta: Sinulle, 70-vuotias FBSK
Kolumni
Kolumni: Näin käy, kun sukupolvet kohtaavat yöelämässä
PRO-palkinnot
Ravintola-alan ammattilaiset, innovaatiot ja yrittäjät palkitaan 16 kilpailusarjassa – PRO-haku on päättynyt, seuraavaksi julkistetaan finalistit
Häirintä
”Osaako nätti tyttö kaataa kaljaa sedälle” – Anna Lakner, 23, kertoo naisten vähättelystä ja häirinnästä baarialalla
Video
Helsinkiin avautui uusi baari – The Last Dropissa tilataan juomat horoskoopin mukaan ja ilta päättyy henkilökunnan tansseihin
Lonkero
Elämme lonkeron kulta-aikaa – tällaiset trendit piristävät suomalaisten rakastamaa juomaa juuri nyt
Asiakaskokemus
Asiakkaat kaipaavat nyt omalaatuista ja rohkeaa baariruokaa – huolella mietitty ruokatuote näkyy liikevaihdossa
Juomatrendit
Parhaat kesädrinkit: FBSK:n ammattilaisten vinkit vodkapohjaisiin cocktaileihin
Olutravintolat
Helsingin Kallioon avautui kunnianhimoinen olutbaari, joka lienee pian jo toisen näköinen
Cocktailreseptit
Täydellinen cocktail kesään: Jenny Kurkela tuunasi Espresso Martinista kookoslatten
Cocktailreseptit
Kesäjuoma voi ällistyttää alkoholittomanakin – näissä kolmessa on makua ja näköä
Cocktailit
Cocktailit kuin taidetta: Helsingissä on käynnissä tyylikäs maksuton valokuvanäyttely
Cocktailit
Avec vieraili: Madridin parhaassa cocktailbaarissa hinnat pidetään matalalla
Kilpailut
Anniina Viskari lähtee edustamaan Suomea baarimestarien huippukisoihin – jo karsinnoissa hengästyttävä tehtäväpaketti
Viini
Mitä viinejä ruokakaupasta kannattaa ostaa? Tässä asiantuntijan 6 valintaa
Siideri
Suomen paras siideri 2024 on Nude Strong – tässä kaikki sarjojen voittajat
Viini
Ravintolasta voi pian ostaa 8-prosenttista viiniä mukaan: helsinkiläinen Muru avaa viinikaupan
Viini
Uusi laki tuo viinejä ruokakauppoihin jo maanantaina – S-ryhmä panostaa kuiviin, K-ryhmä makeampiin
Tempaukset
Erikoinen baari keskellä Helsinkiä: mustaa lonkeroa säkkipimeässä huoneessa
Alkoholilaki
Alkoholilaki meni läpi, 8-prosenttiset ruokakauppoihin
Cocktailit
Keittiön kikat käyttöön cocktaileissa: parhaat välineet ja menetelmät ravintolaan
Kilpailut
Suomen ginit, viskit, vodkat ja liköörit menestyivät – tässä kaikki 16 kultamitalia ja tiivistys siitä, mistä IWSC-kilpailussa on kyse
Ravintolaterassi
Tee ravintolaterassista houkutteleva viherkeidas – nyt toimii mummolatyyli
Pienpanimot
Entinen paloasema omaan käyttöön! Olarin Panimolla on iso suunnitelma, mutta sitä ennen laitteisto siirretään Helsinkiin
Pienpanimot
Pienpanimoilla on nyt kimurantit ajat – oma ravintola on ehdoton edellytys menestykselle, sanoo konkari
Yökerhot
Yökerhoyhtiö Night People Groupin konkurssihakemus peruttiin
Pienpanimot
Olarin Panimo muuttaa Helsinkiin – ravintolan rakentaminen Vallilan Konepajalla alkoi jo
Yökerhot
Verottaja hakee yökerhoyhtiö Night People Groupia konkurssiin
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Uuden luominen on parasta – ravintolayrittäjä, ota hyvät neuvot talteen
Yrittäminen
Kun perustat baarin, kannattaako lattiatkin luututa itse? Kaksi ravintoloitsijaa kertoo, mitä he yrittäjinä tekisivät nyt toisin
Viini
Tässä kaikki viinitrendit, jotka tänä vuonna pitää tietää
Viini
Paras lasi kuohuviinille? Samppanjatuntijat laittavat lasit järjestykseen
Baarit
7 erinomaista baaria Oulusta – oululainen baarimestari esittelee suosikkinsa
Kolumni
Kolumni: Tästä tietää olevansa baarin kantis
Katkerot
Katkero ja miten sitä käytetään: Netflixistä tuttu miksologi Lauren O’Brien kertoo
Cheers
Working in Finland is very different, says Greek bartender: ”I no longer want to work in Greece”
Pubit
Pubiketju Hemingway’s vaihtaa omistajaa
Oluttapahtumat
Juomat sisältyvät pääsylippuun – hinnoittelullaan hätkähdyttänyt olutfestari muuttaa Espooseen
Cocktailit
Pikkelöity kantarelli sopii Gin & Toniciin – muista käyttää kesän aarteet varastoista
Kilpailut
Suomen paras sommelier on Dmitrii Frolov! Tuore mestari kannustaa verkostoitumaan
Baarit
Nämä ovat Pariisin parhaat baarit: paikallisen ammattilaisen vinkit
Olut
Uusi pienpanimo avaa ravintolan Helsinkiin – 24 oluthanaa, 100 hengen terassi
Ravintolavideo
Helsingin keskustaan avautui Ibiza-vaikutteinen yökerho, jonka avauksen budjetti oli miljoona euroa – ”Yli meni”
Yökerhot
Video: Tällainen on uusi yökerho No Name Helsingin keskustassa
Viski
Hyvin toteutettu viskitasting lisää ravintolan myyntiä – tässä vinkit maistelun järjestämiseen
Kilpailut
Tuomas Hämäläinen voitti baarimestarien SM-kultaa todellisella erikoisuudella
Alkoholiton
Ravintola voisi tehdä isot tienestit muuttamalla muutamaa asiaa alkoholittomien tarjonnassaan
Kilpailut
Kansainvälisen International Barlady -cocktailkilpailun voitto Suomeen! Janette Bertényi sai voittodrinkkiinsä inspiraation mustikkamaidosta
Cocktailit
Barbie-cocktailista tuli Helsingissä hitti – täydellinen resepti vaikka Oscar-valvojaisiin
Cocktailit
Cocktail, joka maistuu sourcream & onion -sipsille – näin tehdään baarimestari Sampsa Tukian suosikkidrinkki
Baarit
Tältä näyttää Helsingin keskustaan avattu uusi baari, joka yhdistää minigolfin ja yökerhon – yllättäviä ratoja
FBSK
Gini lupailee kevättä! Suomalaiset baarimestarit vinkkaavat, mikä ginin kanssa toimii juuri nyt
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Baarissa työskentelevä nainen voi kuitata läähätyksen huumorina, mutta muutosta se ei tuo
Väkevät
Tequila ja mezcal sopivat jopa klassikkodrinkkeihin – ja jos sinullakin on tequilatrauma, sen pystyy selättämään
Työelämä
Voiko perheellinen tehdä töitä baarissa? Kolme ravintola-ammattilaista kertoo oman tarinansa
Baarit
Helsingin keskustaan avautuu baari, jossa on karaoke, yökerho ja 13-väyläinen minigolf
Lonkerot
Ananaslonkeron seuraaja paljastettiin – Avec maistoi uutuutta: ”Maultaan isompi hitti kuin ananas”
Viski
Uisge 2024 käynnistyi – tässä ovat Helsingin viskitapahtumassa parhaina palkitut tuotteet
Baarit
Tampereen 5 persoonallisinta baaria: teimme kierroksen Mansessa ammattilaisen kanssa
Panimot
Põhjalan maailmanmaineeseen nostanut Chris Pilkington avaa oman panimon Tallinnaan – Avec vieraili
Sake
Sake on mainettaan monipuolisempi juoma
Sommelier
Tuhkasta tähtiin: Christina Haukka jätti työt krematoriossa, ja nyt hän on Michelin-palkittu sommelier
Somppakoulu
Somppakoulu, osa 3: Näin kohtaat viinihifistelijän
Kolumni
Kolumni: Joka kahdeksannella suomalaisella on yökukkujan geenit – nyt meidän on aika vaatia oikeuksiamme
Olut
Olutliiton Hyvä Tuomas 2023 on Matti Heikkilä
Cocktailit
Nosta vermutti parrasvaloihin hollantilaiseen tyyliin: ”Ihana maun muokkaaja”
Olut
Hyvä tahti, lasissa sahti – perinteinen juoma tekee uutta nousua
Sisustus
Helsinkiläisen olutbaarin kaksi yllättävää ongelmaa: ”Otan vanhanaikaiset keinot käyttöön”
Kolumni
Anikó Lehtinen: Mitä ravintola-ammattilaisen pitää asiakkaalta sietää?
Järjestyksenvalvonta
Hyvä portsari on ravintolalle arvokas – 6 asiaa pikkujoulukauden järjestyksenvalvonnasta
Olut
Oluttrendit kiertävät kuin muukin muoti – newyorkilainen panimomestari on jo uupunut hazy IPAn ylitarjontaan
Erikoisuudet
Kaupunkia kiertelevä pubiratikka on Helsingin erikoisuus – kiskoilla on vietetty jopa ristiäiset
Baariala
Pohjoismaista baariosaamista ei tunneta maailmalla, huomasi baarimestari – nyt hän kokoaa tiimiä korjaamaan tilannetta
Baaritekniikka
Baarimestari, ota öljysokeri eli oleo saccharum haltuun – isoja makuja ja selvää säästöä
Juomatrendit
Tequila, mezcal ja kolme muuta aihetta, jotka ovat pinnalla baarialalla
Kolumni
FBSK:n Greta Grönholmin kolumni: Baarimestari tuo talveen lasillisen lämpöä
Viini
Suomesta saa pian kotimaista Cabernet Sauvignonia – hurjaan hintaan
Juomatrendit
Parhaat ideat talven 2023–24 cocktaileihin – suomalaisten baarimestarien vinkit
Samppanja
Essi Avellánin kuratoimassa viinibaarissa on ainutlaatuinen juomavalikoima – tavoitteena olla Helsingin paras samppanjabaari
Pienpanimot
Etko Brewing puhkuu intoa: uudet isot panimotilat, hanahuone – ja miksei vaikka sisäfestarit
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Onko paras baari oikeasti paras vai sittenkin jotain ihan muuta?
Juomatrendit
Talven cocktailtrendit: ysäriä, sinistä, tulista!
Väkevät
Kaikki konjakista: Baarimestarin myyntikikat, konjakkitrendit, cocktailresepti ja yllättävä tarjoilutapa
Tasa-arvo
Nainenko muka ymmärtäisi viskistä? Helsinkiläinen baarimestari kertoo karun totuuden arjestaan
Viski
Viskin ystävien superviikonloppu Helsingissä alkaa tänään
Kolumni
Anikó Lehtinen: Ravintola-ammattilainen, vaadi hyvää johtamista!
Kuohuviini
Samppanjaa pelätään ravintoloissa turhaan – aktiivisella myynnillä arvokkaampikin pullo menee kaupaksi
Kilpailut
Patrick Chang voittoon Moutai-cocktailkisassa
Olut
Panimokierros raidejokerilla! Vieraile näissä viidessä olutkohteessa uudella pikaratikalla
Baarit
Maailman paras baari löytyy Barcelonasta – katso 50 baarin jättilista
Kilpailut
Henri Halosen lasit särkyivät MM-kisamatkalla, ja odottamaton käänne kiteyttää baarimestarin työn luonteen
Turvallisuus
Järjestyksenvalvonta on muuttunut, kertoo kolme alan konkaria – ministeriö ehdottaa uudistuksia
Somppakoulu
Somppakoulu, osa 2: Kaksi suomalaista ammattilaista neuvoo, miten viiniharrastajaa kannattaa palvella ravintolassa
Baarit
Maailman parhaan baarin perustaja kertoo, miten ensikertalainenkin saa uuden baarin lentoon
Kilpailut
Baarimestari Miika Mehtiö on Suomen flair-kuningas – tältä näyttää villi temppulaji flairtending
FBSK
Suomen baarimestarien Greta Grönholm: Syksy on mahdollisuus
Cocktailit
Täydellinen cocktail syksyyn: S’hroom of Death yhdistää sieniä, rommia, savua ja havua
Väkevät
Rommi on uusi vodka, sanoo Janette Bertényi – kokeile näitä makupareja
Alkoholilaki
Mitä tapahtuisi, jos viinejä saisi ruokakaupasta? Kysyimme kymmeneltä asiantuntijalta
Hävikki
Pikkusilppu paljastuikin aarteeksi – pari arvokasta ammattilaisten hävikkiniksiä baariin
Kilpailut
Nuorten baarimestareiden kilpailun voitto Kuopioon! Yksilökisan voitti Ida Sirkka
Juomatrendit
Baarimestarien parhaat reseptit ja ideat pimeneviin iltoihin: ”Syksy on parasta aikaa”
Olut
Suomen paras olut 2023 on Takatalo & Tompurin Kaski Mustakaura
Kilpailut
Lapin drinkkimestarin uuden spin off -kisan voitti Janne Mattila
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Olisiko baareihin ja anniskeluun liittyviä sääntöjä aika muuttaa?
Asiakaspalvelu
Et kai kysy ”mitä saisi olla”? Ravintola-ammattilainen, mieti sanavalintasi tarkkaan – ja myynti lisääntyy kummasti
Alkoholilaki
Tässä ovat Suomen historian omituisimmat alkoholiin ja ravintoloihin liittyvät määräykset – osa voimassa edelleen
Baarit
T24: Näin baarin pyörittäminen Virossa eroaa sääntö-Suomesta – yrittäjä Jukka Tenhunen kertoo Tallinnan kummallisuuksista
PRO-palkinnot
PRO-haku on käynnissä! Nyt etsitään Suomen parhaita keittiö- ja ravintola-ammattilaisia
Kolumni
Mikä räkälä tää oikein on? Teemu Lemisen kolumni: Yhden tähden baari-ilta
Olut
Suomalaisille alkoholituotteille jälleen menestystä kansainvälisissä kilpailuissa – Kaski Mustasavu sai kultaa ja Kyrö Malt -ruisviskille kolme tähteä
Kolumni
Kolumni: Myy minulle ravintolassa parempi omatunto – yhdellä lauseella
Klubit
Berliiniläinen kulttiklubi saapuu Helsinkiin – tekno Unescon listalle?
Somppakoulu
Somppakoulu, osa 1: Näin kohtaat ravintola-asiakkaan, joka ei tunne viinejä
Vodka
Jääkylmänä kaviaarin kanssa? Cocktailina? Kaksi baarimestaria kertoo, miten vodka nautitaan nyt Tukholmassa
Baarit
Nico de Soto on käynyt läpi kaikki maailman sata parasta baaria
Olut
Millainen etiketti houkuttelee ostamaan olutta?
Baarit
12 erikoista baaria Suomesta – kierrä kaikki!
Ravintolat
Vesa-Matti Loirilla oli kikka, jolla häiriköt jättivät hänet rauhaan – viisi pientä Vesku-tarinaa ravintoloista
Cocktailreseptit
Vain kaksi raaka-ainetta! Tässä muutama yksinkertaisen täydellinen cocktail baarin kesärysään
Asiakaspalvelu
VIP-emäntä Matilda Vasama kertoo, millaista on työ suositussa yökerhossa Helsingissä
Cocktailit
Vaivattomassa ja näyttävässä loskajuomassa on hyvä kate – Aperol Slush ja käytännön vinkit baarimestarille
Tislaamot
Tee retki suomalaiseen tislaamoon! 10 mainiota kohdetta baariammattilaiselle
Juomatrendit
Syötävää glitteriä ja terästettyä kuplateetä – kesän trendidrinkki saa naurattaa
Alkoholilaki
Näkökulma: 8-prosenttiset alkoholijuomat kauppoihin? Tätä se tarkoittaisi ravintoloille
Olut
Jokin näistä on Suomen paras olut 2023: katso lista finalisteista
Siideri
Suomen paras siideri 2023 on Nude Cider Classic
Hävikki
Baarimestari, varastossasi lymyää kultakaivos – näin saat jämäpullot liikkeelle
Kilpailut
Nämä baarimestarit kilpailevat Suomen mestaruudesta – Tuomas Hämäläinen voitti karsintakisan
Oluttapahtumat
Suomen isojen festarien oluttarjonta on kehnoa, jyrähtää pienpanimopomo – ”Kaikkien pitäisi katsoa peiliin”
Baarit
5 kiinnostavaa baaria Turusta – alan aktiivi esittelee suosikkinsa kaupungista
Cocktailkoulu
Miten Aperol Spritz tehdään? Varo kolmea kompastuskiveä sen valmistamisessa
Kilpailut
Baarimestarit kisaavat hävikkiteemaisessa cocktailkilpailussa – lähetä resepti tällä viikolla
Kilpailut
Markus Sillanpää European Cocktail Championship -hopealle Käärijä-drinkillä – ”Tein siitä pinkin, koska voin aina olla taustatanssija”
Cocktailkoulu
Miten mojito tehdään? Mintusta saa kaiken irti näillä nikseillä
Oluttapahtumat
Olutta, ei bilemusaa – haastattelussa Craft Beer Oulu -tuottaja Rauli Alaruikka
Viini
Antero Niemiaho on Suomen paras sommelier 2023
Cocktailkoulu
Miten Margarita tehdään? Vältä yleinen virhe tasapainottamalla makeus ja happo
Cocktailkoulu
Miten Irish Coffee tehdään? Muista tärkeä työvaihe
Liköörit
Kesän hitti limoncello syntyy nopeasti, hivelee makuhermoja ja parantaa baarin katetta, neuvoo Jussi Viljala – tee likööri itse
Juomat
Miten baarin juomalista kannattaa tehdä? Vältä yleiset mokat
Yökerhot
Homobaareille on yhä tarvetta, sanoo uuteen paikkaan aukeavan DTM:n ravintolapäällikkö
Cocktailit
Sama kuin Piña Colada, mutta eri – kokeile Painkiller-cocktailia!
Cocktailit
Baarimestari, ole hereillä juuri nyt kevään ja alkukesän aikoihin! Löydät Suomen luonnosta upeita aineksia juomiisi
Cocktailit
Käärijä räjäytti Piña Colada -drinkistä superhitin – katso resepti ja vinkit
Cocktailkoulu
Täydellinen Bloody Mary tehdään rollaamalla – älä rakenna, äläkä varsinkaan ravista
Cocktailkoulu
Näin tehdään Old Fashioned – älä käytä jäätä kahteen kertaan
Kilpailut
Nuorten tarjoilijoiden kova työ palkittiin: Melina Rintamäki ja Sanni Siitonen voittivat Pohjoismaiden mestaruuden
Cocktailkoulu
Miten Gin & Tonic tehdään? Näillä ohjeilla vältät vetisyyden
Baarit
Joensuun parhaat baarit: huippubaarimestari esitteli Avecille kotikaupunkinsa helmet
Baarit
Suomen tunnetuimman Hurriganes-pubin yrittäjä Raimo ”Rami” Sorsa on kuollut
Cocktailkoulu
Daiquirin valmistamisessa on pari jippoa – näin vältät lämpimän drinkin
Rommi
Älä anna imagon huijata! Konkari oikoo baarimestarien ennakkoluuloja rommista
Olut
Vuoden olutravintola on helsinkiläinen Juova
Cocktailkoulu
Näin teet Negronin ammattilaisen ottein – muista kriittinen työvaihe
Kilpailut
Sampsa Tukia kisasi maailman parhaan baarin Paradison mestaria vastaan – suomalaiskeksintö erottui muista
Cocktailkoulu
Miten tehdään täydellinen Whiskey Sour? Vältä epämiellyttävä tuoksu näin
Olut
Maa, jossa olutta pannaan kirkossakin – Belgiassa on Euroopan rikkain olutkulttuuri
Vaikuttaja
Suomen paras baarimestari 2023 Jussi Alatalo aloitti ravintolahommat pizzeriasta
Cocktailkoulu
Avecin ilmaisessa cocktailkoulussa opit suosituimmat drinkit tosi, tosi hyvin
Cocktailit
Moni baarimestari alkaa jo väsyä giniin, sanoo Danil Nevsky – tässä piristävän erilainen ginicocktail
Kolumni
Teemu Lemisen kolumni: Osaavasta baariammattilaisesta puhutaan selän takana hyvää
Tasa-arvo
Naistenpäivän olut 2023 on osuvasti nimetty Glass Ceiling eli lasikatto
Puheenvuoro
Puheenvuoro: Oluenystävä, mieti näitä vaalien alla
FBSK
Greta Grönholm: Nuori, tule töihin ravintola-alalle!
Cocktailit
Mitkä makuparit innostavat Suomen lopputalvessa? Neljä baarimestaria kertoo
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Oppia ikä kaikki, baarimestarillakin
Koulutus
Janoatko baarialalle tai haluatko syventää osaamistasi? Tietopaketti koulutuksesta
Viski
Näin myyt viskiä – ja unohda jo väärinymmärrys vedestä, neuvoo baarimestari Linnea Stenberg
Kilpailut
Levi GP 2023: Lapin drinkkimestari on Jenny Kurkela
Oluttapahtumat
Pk-seudun oluttapahtumien alkukevät 2023: Tower Beeer Festival, Olari After Dark ja Craft Beer Helsinki Wanha Satama
Kilpailut
Loihditko sinä Suomen parhaan kahvicocktailin? Ilmoittaudu Coffee Cocktail Champion -kisaan
Sisustus
Kuvat: Seiniä saa tussata – Tampereen uusi yökerho on hurja näky
Henkilöbrändi
Etene urallasi henkilöbrändäyksellä – vaikutusvaltainen baarimestari kertoo, miten
Viini
Kaverukset saivat koronajumin keskellä oivalluksen: syntyi suomalainen vermutti
Kilpailut
Suomen paras baarimestari 2023 on Jussi Alatalo! Finaalicocktailissa hauska tarjoilujippo
Kolumni
Anikó Lehtinen: Olisin huonompi ihminen ilman ravintola-alaa
Alkoholiton
Yli 30 alkoholitonta cocktailreseptiä ilmaiseksi
Musiikki
Ravintolan taustamusiikki lisää (tai vähentää) myyntiä – tärkeimmät vinkit
Konjakki
Cocktail konjakista: Finalo on yhden raaka-aineen juomasekoitus, jota pariisilaisbaarissa tarjoillaan hanasta
Olut
Olutliiton nimittämä Hyvä Tuomas 2022 on perheyrittäjä Petri Heino
Baariosaaminen
Anniskelun ammattilainen, treenaa makuaistiasi maistamishaasteella!
Baaritekniikka
Rasvaa cocktailiin! Rasvapesu on tekniikka, joka baarimestarin kannattaa osata
Baarit
Tältä näyttää Children of Bodom -bändin Bar & Sauna -kompleksi Espoossa – ”Tämä ei ole suoranaisesti metallibaari”
Cocktailit
Tuhat drinkkikoulua toteuttanut konkari kertoo parhaat vinkkinsä baarin cocktailkouluun
Kuohuviini
Samppanjan erikoisnainen neuvoo: ei kapeita huilulaseja eikä piccolopulloja
Olut
Onniravintolat osti Kallion olutbaari Paneman – ketjussa nyt 11 ravintolaa
FBSK
Greta Grönholm: Ravintola-alan töissä vain taivas on rajana
Juomatrendit
Viisi suomalaista baarimestaria kertoo tärppinsä pimeän ajan sesonkiin
Olut
Portion Boysin A.P. Vuori on olutharrastaja – pienpanimo-oluet kuuluvat keikkaraideriin
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Baarissa juoma ei ole tärkein
Cocktailit
Katkero on nyt in! Tässä myyntikikka baariin, tietopaketti ja cocktail-resepti
Juomatrendit
Baarityön ammattilainen, tartu näihin trendeihin! Euroopan suurimpien messujen pomo kiteyttää
Kilpailut
Kuvat: Jan Lindgren voittoon Moutai-cocktailkilpailussa
Tapahtumat
Luo tapahtumallesi tehokas Facebook-event näillä ohjeilla
Baarit
Hönö on Tampereen uusi rokkibaari ja keikkapaikka – ”Back to basics”
Baarit
Laulua kaiuttimista yötä myöten – Kallion uutuusravintola avasi itsepalvelukaraoken
Alkoholilaki
Tällainen on alkoholilaki – jäänne ”A-oikeuksista” näkyy yhä
Viini
Mitkä punaviinit ravintolan viinilistalle? Sommelier Samuil Angelov neuvoo
Baaritekniikka
Maitopesu tekee cocktailista kirkkaan ja pyöreän
Cocktailreseptit
Päräyttävimmät kahvicocktailit syksyyn: Dalmond Latte, Mexican Coffee ja Bahama Mama
Cocktailreseptit
Eksotiikkaa cocktailiin! Yuzu ja muut syksyn trendimaut sekä kolme reseptiä
Baarimestarit
Susanna Mäki voitti Nuorten baarimestarien kilpailun – kuvat parhaista cocktaileista
Väkevät
Rommi on ”väärinymmärretty juoma”, joka nostaa nyt päätään New Yorkin baareissa
Kilpailut
Laura Tikkanen voitti nuorten baarimestarien Monin Nordic Cup -cocktailkisan
Juomatrendit
Syksyn viileimmät juomatrendit: hard seltzer ja kova tee
FBSK
Cocktailiin tyrniä tai sieniä – 7 suomalaista baarimestaria antaa vinkit syksyyn
Olut
Suomen paras olut 2022 on Takatalo & Tompurin Kaski Savubock
FBSK
Suomen baarimestarien Greta Grönholm: Vaikka töissä on mukavaa, palkkaakin pitää saada
Cocktailit
Vermutti sopii klassikkococktailien lisäksi pitkiin raikkaisiin juomiin – yleinen moka on jättää avattu pullo lämpimään
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Pian selviää, kuinka paljon baariasiakas on valmis maksamaan
Alkoholiton
Alkoholittoman oluen valmistus on vaativaa, ja sen baarihinnoittelua painaa vanha ajatusmalli – ”Emme ota normaalia katetta”
Hävikki
Hävikkicocktail viiden suomalaisen baarin tapaan
Somekoulu
Somekoulu: Avec tarjoaa ilmaisen somevalmennuksen ravintoloiden ja tapahtumien ammattilaisille
Liköörit
Likööri syntyy vaikka tupakasta – likööreissä on nyt vähemmän sokeria ja enemmän vaihtoehtoja, opastaa lontoolainen baarimestari
Vastuullisuus
Maailman parhaan baarimestarin titteliä tavoitteleva Liisa Lindroos aikoo puhua finaalissa Itämeren puolesta
Baarit
Amerikkalainen muusikko perusti Kallioon rommibaarin – veikeä sisustusratkaisu peräisin uskonlahkolta
Baaritekniikka
Baarimestari, uuta tiesi asiakkaan sydämeen – infusoi näin
Baarit
Näin helsinkiläinen baari on onnistunut ruokatuotteessaan – ilman keittiötä
Kilpailut
Ravintola-alan osaajille uusi kilpailu – finaali Levillä syyskuussa
Olut
Juomat pääsylipun hinnalla! Tällaista oli Helsingin uudessa ja erilaisessa oluttapahtumassa
Hinnoittelu
Helsingin uusi olutfestari testaa sääntö-Suomen rajat: juomat sisältyvät lipun hintaan
Siideri
Suomen paras siideri 2022 on Terissaaren Korte
Baaritekniikka
Kupla on pop! Näin hiilihapotat cocktailin
Cocktailit
Kannu pöytään! Kannucocktail säästää baarissa myös asiakkaan aikaa, ja sen voi pullottaa valmiiksi
Viini
Sauvignon blancilla on köppöinen maine – uskalla suositella sitä, teet asiakkaalle palveluksen
Työhyvinvointi
Ravintolatyössä on fysiikka koetuksella – vahvista itseäsi arjessa näillä kolmella liikkeellä
Cocktailreseptit
Makeaa ilman lisättyä sokeria – kolme ihanaa cocktailreseptiä
Kolumni
Anikó Lehtinen: Suomalainen asiakaspalvelija on kehittynyt hurjasti, mutta vielä olisi yksi juttu: sanaton viestintä
Cocktailit
Suomen tulikuumimman baarimestarin unelma toteutui: tällainen on Bar Mate Erottajalla
Olut
Aec…Sch…MÄRZEN! Baarimestari, millainen on hyvä etiketti?
Olut
Jokin näistä on Suomen paras olut 2022
Viini
Näin rakennat toimivan roseeviinilistan
Kilpailut
Tässä ovat Vuoden baarimestari -kisan finalistit
Viini
Roseen kausi on nyt – tässä viinituomarin 5 suositusta hellekesään
Festarit
Kassakone kilisemään festareilla! Myy viinipullo koko porukalle, sadepäivänä kahvia ja konjakkia
Yökerhot
Yli 30-vuotiaille suunnattu yökerho avautui keskustassa – Helsingin yöelämä on murroksessa: ”Juomia tilataan etukäteen 300–500 eurolla”
Viini
Suomalaisten hyvä kutina piti paikkansa – tällainen Farangin ja viinibaarien Vasastan Tukholmassa on nykyään
Cocktailit
Cocktail pullosta tai hanasta vähentää hävikkiä – tässä kesän drinkkitrendit
Viini
Näin Tallink Siljalla valitaan laivan viinit – tuottajalle yhteistyö ison varustamon kanssa on lottovoitto
FBSK
Cocktail SM 2022: Kuka on Suomen paras? Baarimestarien SM-karsinnat tulevat, resepti pitää lähettää viimeistään 12.5.
Vodka
Pullo vodkaa pöytään! Porukalle kannattaa tarjoilla pilke silmäkulmassa ja huumori myy, tietää Minttu Tapiola
Raaka-aineet
Horsmaa lasiin! Suomen baarimestarit käyttävät kesällä yllättäviäkin raaka-aineita
Työntekijäkokemus
Baarialalla työntekijät vaihtuvat, ja siksi sinun pomona kannattaa lukea tämä juttu loppukeskustelusta
Olut
Miksi maistaisin muita? Avec teki olutreissun Saksaan, jossa oman kylän olut on monelle se paras
Olut
Naisvoimaa! Perhosefekti-ipa on askel kohti tasa-arvoisempaa olutkulttuuria
Viski
Pönötys pois viskin ympäriltä – Kanadassa muutos näkyy nuorten aikuisten tilauksissa, kertoo baarimestari
Alkoholiton
Suomen edustaja mocktailien MM-kisoissa on Jan Lindgren! Tässä resepti, jolla voitettiin Suomen-karsinta
Olut
Plevna on olutravintoloiden pioneeri, jossa vannotaan lagerin ja pilsin nimeen
Baarimestarit
”Shotti kylkeen?” on väsynyttä – baarimestari Liisa Lindroos ei hae työssään pikavoittoja
Kahvilat
Tänne ei aiemmin ole yleisö päässyt – Päärautatieaseman uusi Café Eliel haluaa olla Helsingin keskeisin kohtaamispaikka
Alkoholiton
Suomalainen, juo vähemmän mutta parempaa! Alkoholittomat isosti esillä cocktailmessuilla
Olut
Koneet käyntiin! Maku Brewing valmistaa nyt olutta Panimoravintola Bruuverissa, ja luvassa on rohkeita irtiottoja
Olut
Tasan 30 vuotta sitten tapahtui isoja juttuja – näin Kalaravintolat ovat olleet mullistamassa suomalaista olutkulttuuria
FBSK
Suomen baarimestareilta tukea Ukrainaan – FBSK lahjoittaa 500 euroa sodan uhreille
Tasa-arvo
Suomalaiset olutnaiset koolla Tuusulassa – yhteisolut on tapa kohentaa naisten asemaa olutalalla
Olut
Saat vahvan oluen ruokakaupasta… jos siellä on panimomyymälä – Avec testasi Himon
Vastuullisuus
Mitä vastuullinen baari myy? Ja miten kertoa vastuullisuudesta asiakkaalle – ilman moraaliposeeraamista?
Juomatrendit
Kolme sisäpiiriläistä kertoo, mihin juoma-alalla kannattaa nyt satsata
FBSK
Edistä uraasi brändäämällä itsesi! Näin baarimestari Greta Grönholm sen tekee
Juomatrendit
Highball, kova vesi ja hyperlokaali – baariammattilainen, panosta nyt näihin!
Väkevät
Gini myy! Ginirakastaja Hanna Karlson paljastaa kikkansa myyntiin ja parhaat makuparit eri ginityyleille
Koronarajoitukset
Ravintolarajoitukset poistuvat tiistaina 1. maaliskuuta
Yrittäminen
Pyhimys on läpikaupallinen ja suosittelee sitä muillekin – näin toimii Teflon Brothers Oy
Vaikuttaja
Cocktailmestari Moona Janhunen kertoo, mihin baarialalla kannattaa panostaa
Tulevaisuus
Ravintola-ala vuonna 2025: Avecin juttusarjassa Greta Grönholm, Markku Ojala ja kaksi tulevaa ammattilaista
Tulevaisuus
Miltä tulevaisuus näyttää? Avecin juttusarjassa puhuvat NoHon Aku Vikström ja Night People Groupin Antti Raunio
Elämysmatkailu
Avec-reportaasi: Tältä Veitsitehtaan elämyskeskus näyttää nyt – miljoonapanostus alkoholittomiin
Vaikuttaja
Mari Saarenpää maistelee viskiä päivittäin – rohkaisee muitakin naisia tislaajiksi: ”Kyllä me osaamme, jos haluamme”
Baaritekniikka
Näin käy drinkin rollaus! Treenaa näyttävä tekniikka kuntoon
Teknologia
Tekoäly ja cocktail – Jussi Viljala ja Matti Tedre toteuttivat ”pelottavan” yhdistelmän
Teknologia
Esittelyssä oppiva olut – tekoäly ja koneoppiminen apuna
Häirintä
Panopuheita ja vähättelyä – kysely: häirintä rehottaa panimo- ja olutalalla
Verkostoituminen
Laura Suutari otti riskin ja se kannatti – baarimestarille verkostot ovat kullanarvoisia
Alkoholi
Vaikka työhön liittyy läheisesti alkoholia, voisiko itse olla juomatta? Eetu Topo kokeili
Urapolku
Uramuotoilun 4 vinkkiä: näin teet oman näköistäsi uraa
Väkevät
Konjakki on brandyjen superjulkkis
Olut
Nainen sai juoda yksin olutta baarissa vasta 1960-luvulla
Olut
Suomen Paras Olut 2021 on Olarin Panimon Runaway NEIPA
Baaritekniikka
Drinkin rakentaminen on mainettaan monipuolisempi metodi
Alkoholiton
Humalavesi on kevyt, monipuolinen – ja ravintolalle kiinnostava mahdollisuus
Kilpailut
FBSK:n Greta Grönholm on alkoholittomien cocktailien maailmanmestari
Cocktailit
Katkero eli bitter loi nahkansa – Aperol tuli baarivalikoimaan jäädäkseen
Viini
Suomalaisen viinipullon etiketissä ei saa lukea viini – vielä ainakaan
Cocktailreseptit
Aperol spritz ei ole ainoa – kolme hyvää spritz-ohjetta
Baaritekniikka
Drinkin ravistaminen: tekniikka vaikuttaa lopputulokseen
Viski
Viski ja sen monet laadut: mallasviski, blended whisky, bourbon…
Alkoholiton
Alkoholiton olut on muuttunut oluen irvikuvasta nautiskelujuomaksi ja janonsammuttajaksi
Baaritekniikka
Drinkin hämmentäminen vaatii teknistä taitoa ja kuivaa jäätä
Olut
Suomen paras olut: tässä voittajat 2011–2020 ja niiden tarinat
Väkevät
Pultin muotoinen vodkapullo! Oivaltava pakkaus myy hyvin
Cocktailit
Mojito on kesäsuosikki, joka toimii talvellakin
Kehittyminen
Markkinointimestari Teemu Tommila kertoo parhaat vinkit luovuuteen: katso lista
Cocktailit
Negroni on juomien Bob Ross – 3-3-3-kaavaa voi varioida
Cocktailit
Reportaasi Tampereelta: ¡Viva la revolución! ¡Viva la Daiquiri!
Baarit
Helsinkiläinen Chihuahua Julep -baari haluaa haastaa, tarjota uutta ja erottua massasta
Väkevät
Muutakin kuin gin & tonic – ginin tyylit, cocktailit, historia ja valmistus
Väkevät
Vodka ja kaikki mitä siitä pitää tietää
Väkevät
Nollan, yhden, kahden ja kolmen tähden Jaloviina
FBSK
Baarialan ammattilainen, tiedätkö, mitä ovat FBSK ja IBA? Tunne yhdistyksesi
Cocktailit
Vermutti toimii sekä sellaisenaan että cocktailissa
Olut
Millainen olut, sellainen lasi – olutlasi on tärkeää valita oikein
Cocktailreseptit
Kossuvissy pihkaisella twistillä – kuusenkerkkä sopii moneen
Cocktailreseptit
Espresso Martini herättää ja ravistelee – cocktailguru kehitti drinkin tilaustyönä
Tilaa Lehti
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Luetuimmat
Työelämä
|
Työaikaa vai vapaa-aikaa, missä menee raja? Työoikeuden asiantuntijat kertovat
Uusi ravintola
|
Omatekoista mozzarellaa, guancialea …ja viiniä hanasta? Segreto on Kallion hävytön ravintolauutuus
Tapahtumat
|
Luo tapahtumallesi tehokas Facebook-event näillä ohjeilla
Rikosepäily
|
Epäilyttävät autot kärräsivät 10 000 kiloa lihaa Helsinkiin – ainakin yksi ravintola ja useat kaupat ottivat myyntiin
Kolumni
|
Tomi Lantto: Työhyvinvoinnin kolme peruspilaria
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Millaista on työ sairaalan keittiössä? Seurasimme työpäivää sairaalassa, jossa dieettikokilla on iso vastuu
Helsingin uutuusravintola Marga sai tiskin taakse baarimestari Mika Koivulan
Baarimestari Mika Ammunét menestyi kansainvälisessä kisassa suoralla puheella burnouteista: ”Meidän täytyy lopettaa ihmisten heittäminen hukkaan”
Suomen paras sommelier on Dmitrii Frolov! Yllätystehtävä toi haastetta finaaliin
Henkilöbrändäys ja social selling myynnin vauhdittajina – Sani Leinon vinkit asiakassuhteiden vahvistamiseen
Näin syntyy Huuhkajien ottelutapahtuma hetki hetkeltä – Antti Vanhalan työpäivä kestää aamuvarhaisesta iltamyöhään
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Otsikko:
Uusimmat
Sosiaalinen media
|
Henkilöbrändäys ja social selling myynnin vauhdittajina – Sani Leinon vinkit asiakassuhteiden vahvistamiseen
Kilpailut
|
Baarimestari Mika Ammunét menestyi kansainvälisessä kisassa suoralla puheella burnouteista: ”Meidän täytyy lopettaa ihmisten heittäminen hukkaan”
Minun päiväni
|
Millaista on työ sairaalan keittiössä? Seurasimme työpäivää sairaalassa, jossa dieettikokilla on iso vastuu
Ravintolat
|
Helsingin uutuusravintola Marga sai tiskin taakse baarimestari Mika Koivulan
Henkilöstöravintolat
|
Kysyimme kahdelta toimijalta, miten kannattavaa lounasbisnestä tehdään nyt ja tulevaisuudessa