Cocktailreseptit
Aurora Alban nerokas mustikkapiirakkaglögi hurmaa – kokeile itse
Klassikkoravintolat
Helsinkiläinen klassikkoravintola sai harvinaisen palkinnon
Ravintolat
Ravintola Outo lopettaa
Yrityskaupat
Epassi ostaa Smartumin
Tapahtumaturvallisuus
Kommentti: Uljas näky – Tuskassa pyöri täydellinen pitti
Michelin-ravintolat
Tässä ovat Viron Michelin-ravintolat 2024
Michelin-tähdet
Pieni meksikolainen tacokioski sai Michelin-tähden
Ravintola-ala
Ruoka-ala on suuri työllistäjä Suomessa
Tapahtumatekniikka
Kommentti: Windows95man on loistava kolmesta syystä
Evento Awards
Tässä ovat Evento Awards -voittajat 2024!
Bocuse d'Or
Ismo Sipeläisen tiimi Bocuse d´Or -finaaliin
Ravintolat
Vuoden ravintola 2024 on Vår
Ravintolat
Sikke Sumarin ravintola Sikke’s lopettaa
Tapahtumaruokailu
Maailma kylässä -festivaali tarjoaa ensi keväänä vain kasvisruokaa
Kahvilat
Teemu Selänne avasi kahvilan
Tapahtumatuotanto
Näkökulma: Helsingin Lego-pettymys ja mitä siitä voimme oppia
Tapahtumatuotanto
Kalle Keskisen Loud n’ Live -tapahtumayritys hakeutuu saneeraukseen
Tapahtumaturvallisuus
Näkökulma: Ääliölle ääliön kohtelu, kuten Haloo Helsingin keikalla tapahtui
Kala ja merenelävät
Helsingin päärautatieasemalle avautuu mereneläviin keskittyvä ravintola
Ravintolaterassi
Hakaniemen torille aukeaa 100-paikkainen kesäterassi
Ravintolat
Ravintola Sanchome lopettaa toimintansa
Tapahtumarakentaminen
Rovaniemen keskustaan rakennettu valtava lumikuutio kiinnostaa maailmalla
Tapahtumatoimistot
Tapauksen emoyhtiö paisuu: hankki tanskalaisen tapahtumatoimiston
Tapahtumatilat
Nokia Arena sai Visit Tampere Award -palkinnon
Kirjallisuus
Vuoden keittokirja 2022 on Sienihullu!
Ruokakulttuuri
Turku on Suomen nouseva ruokapääkaupunki, hehkuttaa BBC
Tapahtumatuotanto
Mitä tarkoittaa tekninen raideri? Tapahtumakonkari selittää
Tapahtumatuotanto